Рецепт Річкова риба в духовці фото

Річкова риба в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Форель
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Покажу вам, як приготувати річкову рибу в духовці. Запікати будемо річкову форель цілими тушками. До рибку додамо запашний перець, лимонний сік і лавровий листочок. Аромат страви вас приємно здивує.

Опис приготування:

Форель, запечена в пергаментному папері, збереже свою ніжність і соковитість. Але через 40 хвилин запікання я пропоную прибрати папір, щоб на рибку утворилася красива золотава скоринка.

Пробуйте на здоров'я!

  • Форель патрання - 2 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Лимон - 1 штука (тільки сік)
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Суміш перців - За смаком
 Річкова риба в духовці - фото крок 1
Підготуйте все спеції, вичавіть лимонний сік.
 Річкова риба в духовці - фото крок 2
У форму для запікання покладіть великий шматок пергаментного паперу. Рибу вимийте і висушіть, натріть сіллю і перцем, маслом і соком лимона, викладіть у форму і додайте лаврушку.
 Річкова риба в духовці - фото крок 3
Духовку прогрейте до 200 градусів. Накрийте рибу пергаментом і відправте запікатися на 40 хвилин. Потім зніміть папір і готуйте ще 15 хвилин.
 Річкова риба в духовці - фото крок 4
Пробуйте рибку гарячої. Смачного!

Схожі рецепти