Смажена річкова риба
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам простий і швидкий спосіб приготувати смажену річкову рибу. З риби у мене сьогодні карась. Чим більше карасик, тим більше соковите буде блюдо.
Смажена річкова риба - відмінне блюдо для всієї родини. Свіжа риба корисна, легко засвоюється, смачна. Промийте і випатрати рибу, можете попросити зробити це на ринку або в магазині. Присипте рибу спеціями, обваляйте в борошні і смажте на сковороді в маслі.
- Карась - 400 грам
- Сіль - 3 грами
- Перець чорний мелений - 1 грам
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки (для панірування)
- Масло rafinirovannoe - 25 мілілітрів (для смаження)
1. Приготуємо продукти. Рибу я очистила від луски, нутрощів. Ретельно вимила.
2. Візьміть зручну тару і посоліть в ній рибу, поперчіть. Можна використовувати спеції для риби або будь-які інші. Залиште рибу на 15 хвилин.
3. Панірують рибу в борошні.
4. Обсмажуйте з обох боків до рум'яної скоринки і зникнення крові. Риба річкова смажена готова!
5. Подавайте з улюбленим гарніром і свіжою зеленню. Смачного!