Рецепт Смажена річкова риба фото

Смажена річкова риба
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Пропоную вам простий і швидкий спосіб приготувати смажену річкову рибу. З риби у мене сьогодні карась. Чим більше карасик, тим більше соковите буде блюдо.

Опис приготування:

Смажена річкова риба - відмінне блюдо для всієї родини. Свіжа риба корисна, легко засвоюється, смачна. Промийте і випатрати рибу, можете попросити зробити це на ринку або в магазині. Присипте рибу спеціями, обваляйте в борошні і смажте на сковороді в маслі.

  • Карась - 400 грам
  • Сіль - 3 грами
  • Перець чорний мелений - 1 грам
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки (для панірування)
  • Масло rafinirovannoe - 25 мілілітрів (для смаження)
смажена річкова риба - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Рибу я очистила від луски, нутрощів. Ретельно вимила.
смажена річкова риба - фото крок 2
2. Візьміть зручну тару і посоліть в ній рибу, поперчіть. Можна використовувати спеції для риби або будь-які інші. Залиште рибу на 15 хвилин.
смажена річкова риба - фото крок 3
3. Панірують рибу в борошні.
смажена річкова риба - фото крок 4
4. Обсмажуйте з обох боків до рум'яної скоринки і зникнення крові. Риба річкова смажена готова!
смажена річкова риба - фото крок 5
5. Подавайте з улюбленим гарніром і свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти