Рецепт М'ясо по-французьки без картоплі фото

М'ясо по-французьки без картоплі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
На обід , На вечерю
Гарячі страви , М'ясо по французьки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Улюблена в наших широтах м'ясо по-французьки - соковите і просте блюдо, ситне і нескладне в приготуванні. Показую і розповідаю, як приготувати м'ясо по-французьки без картоплі на обід або вечерю!

Опис приготування:

М'ясо по-французьки можна готувати, в принципі, з будь-яким м'ясом. Якщо у вас мало часу, колись чистити картоплю і займатися окремим приготуванням грибів, тоді візьміть курочку - і вже через півгодини у вас на столі з'явиться дуже смачне і ситне блюдо. Також для приготування м'яса по-французьки без картоплі знадобиться сир твердий, пара цибулин і спеції.

  • Куряче філе - 500-700 грам
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Майонез - За смаком
  • Сир - 150-200 грам
  • Спеції - За смаком
  • Вершкове масло - 70 грам
м'ясо по-французьки без картоплі - фото крок 1
Куряче філе промийте під проточною водою, обсушити і порізати на порційні шматки.
м'ясо по-французьки без картоплі - фото крок 2
Шматочки відбийте злегка, але не перестарайтеся, це курка, а не свинина, може і порватися.
м'ясо по-французьки без картоплі - фото крок 3
На змащений вершковим маслом деко викладіть відбиті шматочки курки.
м'ясо по-французьки без картоплі - фото крок 4
Цибулю очистіть і поріжте кільцями.
м'ясо по-французьки без картоплі - фото крок 5
М'ясо посоліть і поперчіть за смаком, зверху викладіть цибульні кільця.
м'ясо по-французьки без картоплі - фото крок 6
Тепер все це рівномірно змастіть майонезом.
м'ясо по-французьки без картоплі - фото крок 7
Сир натріть на тертці, присипте їм блюдо зверху, щоб утворився щільний сирний шар.
Розігрійте духовку до 220 градусів.
м'ясо по-французьки без картоплі - фото крок 8
Надішліть м'ясо по-французьки без картоплі випікатися в розігріту духовку на 15-20 хвилин.
м'ясо по-французьки без картоплі - фото крок 9
Готове м'ясо по-французьки без картоплі виходить дуже соковитим, подавати його добре з овочами і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти