М'ясо по-французьки без картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Улюблена в наших широтах м'ясо по-французьки - соковите і просте блюдо, ситне і нескладне в приготуванні. Показую і розповідаю, як приготувати м'ясо по-французьки без картоплі на обід або вечерю!
М'ясо по-французьки можна готувати, в принципі, з будь-яким м'ясом. Якщо у вас мало часу, колись чистити картоплю і займатися окремим приготуванням грибів, тоді візьміть курочку - і вже через півгодини у вас на столі з'явиться дуже смачне і ситне блюдо. Також для приготування м'яса по-французьки без картоплі знадобиться сир твердий, пара цибулин і спеції.
- Куряче філе - 500-700 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Майонез - За смаком
- Сир - 150-200 грам
- Спеції - За смаком
- Вершкове масло - 70 грам
Куряче філе промийте під проточною водою, обсушити і порізати на порційні шматки.
Шматочки відбийте злегка, але не перестарайтеся, це курка, а не свинина, може і порватися.
На змащений вершковим маслом деко викладіть відбиті шматочки курки.
Цибулю очистіть і поріжте кільцями.
М'ясо посоліть і поперчіть за смаком, зверху викладіть цибульні кільця.
Тепер все це рівномірно змастіть майонезом.
Сир натріть на тертці, присипте їм блюдо зверху, щоб утворився щільний сирний шар.
Розігрійте духовку до 220 градусів.
Розігрійте духовку до 220 градусів.
Надішліть м'ясо по-французьки без картоплі випікатися в розігріту духовку на 15-20 хвилин.
Готове м'ясо по-французьки без картоплі виходить дуже соковитим, подавати його добре з овочами і зеленню. Смачного!