Рецепт М'ясо по-французьки в горщиках фото

М'ясо по-французьки в горщиках
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , М'ясо по французьки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

М'ясо по-французьки - це надзвичайно смачна страва, улюблене багатьма. Спробуйте приготувати його в горщиках - вийде ще смачніше і ароматні, ніж на деку!

Опис приготування:

Пропоную приготувати м'ясо по-французьки нетрадиційним способом - запекти його в горщиках! Блюдо виходить дуже соковитим, ніжним і смачним! Як приготувати м'ясо по-французьки в горщиках? ділюся рецептом!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Картопля - 4-5 штук
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Печериці - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Сир - За смаком
  • Біле напівсухе вино - За смаком
  • Вершкове масло - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
  • Зелень - За смаком (базилік)
  • Спеції - За смаком (білий перець, кардамон, розмарин)
  • Сіль - За смаком
м'ясо по-французьки в горщиках - фото крок 1
1. Філе свинини ретельно промиваємо, нарізаємо смужками 2х4 і злегка відбиваємо. Кладемо м'ясо в посуд з напівсухим вином і залишаємо маринуватися на кілька годин.
м'ясо по-французьки в горщиках - фото крок 2
2. Лук і шампіньйони дрібно нарізаємо, моркву натираємо на крупній тертці, потім обсмажуємо все це на рослинній олії.
м'ясо по-французьки в горщиках - фото крок 3
3. Сир натираємо на тертці і збиваємо з яйцем.
м'ясо по-французьки в горщиках - фото крок 4
4. Картоплю нарізаємо невеликими шматочками.
м'ясо по-французьки в горщиках - фото крок 5
5. Видавлюємо часник за допомогою «чеснокодавкі».
м'ясо по-французьки в горщиках - фото крок 6
6. Настав час наповнювати горщики. На дно кожного горщика кладемо по пів чайної ложки вершкового масла, перетертого з часником, посипаємо зеленню (відмінно підійде базилік) або прованськими травами. Далі кладемо картопля, поливаємо м'ясним бульйоном і напівсухим вином (1-2 ст. Ложки). Потім викладаємо обсмажені з грибами овочі, після яких слід м'ясо. Посипаємо спеціями і невеликою кількістю солі. Заливаємо вміст горщиків сирно-яєчною масою так, щоб вона повністю покрила м'ясо.
м'ясо по-французьки в горщиках - фото крок 7
7. Відправляємо горщики в розігріту духовку і запікаємо м'ясо по-французьки при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.
м'ясо по-французьки в горщиках - фото крок 8
8. Готову страву посипаємо зеленню і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти