М'ясо з чорносливом в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю готувати в горщиках. Нещодавно робила м'ясо з чорносливом в горщиках. Вийшло дуже смачно, всі були в захваті. Зусиль особливих не потрібно, а м'ясо просто смакота. Спробуйте теж.
М'ясо з чорносливом в горщиках готується просто і досить швидко. Але все будуть просто в захваті від м'яса з чорносливом в горщиках, коли скуштують це блюдо. М'ясо з чорносливом в горщиках виходить ароматним, чорнослив дає пікантний відтінок і смак незвичайний. Смачного!
- Яловичина - 600-700 грам (можна будь-яке м'ясо)
- Цибуля - 1-2 штук
- Чорнослив - 0, 5 склянки
- Морква - 1-2 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Крем - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Помити і порізати цибулю і моркву. Покласти в горщик.
М'ясо порізати на невеликі шматочки.
У горщик поверх цибулі та моркви покласти м'ясо. Посолити, поперчити за смаком. Чорнослив промити і покласти зверху м'яса.
Зверху м'яса з чорносливом покласти другу половину нашаткованого лука з морквою.
У кожен горщик зверху покласти шматочок вершкового масла і все залити водою на 2/3 горщика.
Закрити горщики кришкою і поставити в холодну духовку на 40 хвилин. Температура повинна бути 180 градусів. В кінці приготування, в горщик покласти сметану за смаком, часник. Все перемішати. Духовку вимкнути і дати страві настоятися.