М'ясо з овочами в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
У багатьох господинь є свій улюблений рецепт приготування м'яса. Варіантів рецептів багато. Варто тільки вибрати. Я запропоную рецепт для ледачих.
Моркву і цибулю почистіть і подрібніть. М'ясо промийте і наріжте шматочками. Замаринуйте м'ясо з овочами, додайте спеції. Через 20 хвилин викладіть інгредієнти в горщики і відправте в духовку на 2 годину. Подавайте з рисом або картоплею.
- Яловичина - 1 кілограм
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Спеції - 2 чайних ложки
- Вода - 1, 5 склянки
Яловичину (філе) нарізати кубиком. Оскільки м'ясо обсмажувати НЕ буде, слід нарізати його на кубики розміром 2х2 см. Тоді м'ясо приготується відмінно і не втратить свої соки.
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями.
Моркву натріть на терку.
До м'яса додайте сіль, спеції, 2-3 ст. Ложки рослинної олії, моркву і нарізану цибулю. Перемішайте.
Дайте м'яса промаринуватися при кімнатній температурі близько 20 хвилин. Потім перекладіть його в горщики.
Розігрійте духовку до 200 градусів. У кожен горщик влийте по 5 ст. Ложок води. Закрийте горщик кришкою. Запікайте м'ясо в духовці 2 годину.
Подавайте з зеленню і овочами. Смачного.