Рецепт Картопля і м'ясо в горщиках фото

Картопля і м'ясо в горщиках
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Шведська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

У цьому рецепті розповім, як приготувати картоплю і м'ясо в горщиках - елементарне і дуже смачна страва. Картопля набуває особливого смаку й аромату завдяки заправці з лука, огірка і масла.

Сьогодні хочу розповісти, як приготувати картоплю і м'ясо в горщиках. Ця страва готується дуже легко і швидко, що робить його ідеальним варіантом гарніру, якщо гості вже на порозі. Під час маринування курячого філе можете використовувати будь-які спеції і трави, а рослинне масло можна замінити оливковою. Під час приготування заправки обов'язково використовуйте маринований огірки, адже саме вони надають особливого відтінку цієї картоплі.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Картопля - 1, 5 кілограма
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Маринований огірок - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 4-6 Ст. Ложок
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
картопля і м'ясо в горщиках - фото крок 1
1. Куряче філе попередньо посипте спеціями і злегка змастіть рослинною олією. Залиште маринуватися на кілька годин, після чого посоліть його і додайте залишився рослинне масло.
картопля і м'ясо в горщиках - фото крок 2
2. Картопля очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками. Складіть картоплю в горщики, посоліть і залийте окропом до половини горщика.
картопля і м'ясо в горщиках - фото крок 3
3. Надішліть горщики з курячим філе і картоплею в розігрітий до 250 градусів гриль, запікайте 30 хвилин.
картопля і м'ясо в горщиках - фото крок 4
4. Приготуйте заправку: четвертинку солодкої цибулини наріжте невеликими кубиками, додайте нарізані огірки і оливкове масло.
картопля і м'ясо в горщиках - фото крок 5
5. Перемішайте і викладіть в заправку готову картоплю. Смачного!

Схожі рецепти