Картопля і м'ясо в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті розповім, як приготувати картоплю і м'ясо в горщиках - елементарне і дуже смачна страва. Картопля набуває особливого смаку й аромату завдяки заправці з лука, огірка і масла.
Сьогодні хочу розповісти, як приготувати картоплю і м'ясо в горщиках. Ця страва готується дуже легко і швидко, що робить його ідеальним варіантом гарніру, якщо гості вже на порозі. Під час маринування курячого філе можете використовувати будь-які спеції і трави, а рослинне масло можна замінити оливковою. Під час приготування заправки обов'язково використовуйте маринований огірки, адже саме вони надають особливого відтінку цієї картоплі.
- Куряче філе - 500 грам
- Картопля - 1, 5 кілограма
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Маринований огірок - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 4-6 Ст. Ложок
- Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
1. Куряче філе попередньо посипте спеціями і злегка змастіть рослинною олією. Залиште маринуватися на кілька годин, після чого посоліть його і додайте залишився рослинне масло.
2. Картопля очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками. Складіть картоплю в горщики, посоліть і залийте окропом до половини горщика.
3. Надішліть горщики з курячим філе і картоплею в розігрітий до 250 градусів гриль, запікайте 30 хвилин.
4. Приготуйте заправку: четвертинку солодкої цибулини наріжте невеликими кубиками, додайте нарізані огірки і оливкове масло.
5. Перемішайте і викладіть в заправку готову картоплю. Смачного!