Рецепт М'ясо по-французьки з цибулею і сиром фото

М'ясо по-французьки з цибулею і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, М'ясо по французьки

Пропоную вашій увазі класичний рецепт м'яса по-французьки з цибулею і сиром, яке вже давно стало невід'ємною частиною російської кухні.

Рецепт приготування м'яса по-французьки з цибулею і сиром - це традиційний варіант страви. Решта, часто додаються інгредієнти (зразок картоплі, помідорів або грибів), є лише доповненням, яке робить страву більш ситним, і вносить деяку різноманітність.

  • Свинина - 500 грам
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Сир - 150 грам
  • Майонез - За смаком
м'ясо по-французьки з цибулею і сиром - фото крок 1
1. М'ясо потрібно вимити, обсушити злегка і нарізати рівними шматочками.
м'ясо по-французьки з цибулею і сиром - фото крок 2
2. Молоточком для м'яса відбити свинину з двох сторін, намагаючись не пошкодити шматочки.
м'ясо по-французьки з цибулею і сиром - фото крок 3
3. Деко або форму для запікання змастити вершковим (рослинним) маслом. Щоб м'ясо по-французьки з цибулею і сиром в домашніх умовах вийшло більш соковитим, шматочки свинини можна згорнути навпіл. Це не дозволить м'ясу висохнути в процесі запікання.
м'ясо по-французьки з цибулею і сиром - фото крок 4
4. Посолити, поперчити свинину за смаком. При бажанні можна використовувати спеції для м'яса. Очистити цибулину і нарізати кільцями. Викласти зверху м'яса.
м'ясо по-французьки з цибулею і сиром - фото крок 5
5. Тонкої сіточкою додати майонез і відправити форму в розігріту духовку хвилин на 15.
м'ясо по-французьки з цибулею і сиром - фото крок 6
6. Потім засипати зверху тертим сиром, знову відправити м'ясо в духовку і довести до готовності. Це робиться для того, що сирна скоринка не була занадто сухий.
м'ясо по-французьки з цибулею і сиром - фото крок 7
7. Ось і весь простий рецепт м'яса по-французьки з цибулею і сиром. Коли скоринка стала апетитно золотистою, блюдо можна подавати до столу з овочами або гарніром.

Схожі рецепти