М'ясо по-французьки з грибами і сиром (дуже смачно!)
(покроковий рецепт з фото)
Ніхто не відязикаться від апетитного м'яса по-французьки з грибами і сиром, дивно смачного і соковитого. З розряду святкових страв воно давно перекочувало в щоденний раціон. Ось так його готую я.
Немає великого секрету в тому, як приготувати м'ясо по-французьки. Кладіть побільше цибулі і побільше сиру Продукти розраховані на стандартний лист. М'ясо використовуйте на свій смак: свинину, яловичину або куряче філе.
- М'ясо - 800 грам
- Цибуля - 600 грам
- Сир твердий - 250 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 100 грам
- Сіль, перець - За смаком
1. Гриби помийте і очистіть. Наріжте невеликими пластинами. Підсмажте на сковороді, щоб пішла зайва волога.
2. Наріжте м'ясо на пластини по 2 см завтовшки, відбийте молоточком, як на відбивні.
3. Посоліть м'ясо, додайте перцю і майонезу, перемішайте і залиште маринуватися.
4. Цибуля наріжте кільцями.
5. Сир натріть на крупній тертці.
6. Розріжте рукав для запікання, застелите їм деко. Змастіть плівку рослинним маслом, викладіть першим шаром лушпиння "подушку" .
7. На цибулю викладіть м'ясо в один шар, зверху - гриби, а останнім шаром сир. Запікайте при температурі 190-200 градусів 50-60 хвилин, до золотистої скоринки.
8. Смачного!