Рецепт М'ясо по-французьки з грибами і сиром фото

М'ясо по-французьки з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча вирізка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Гарячі страви , М'ясо по французьки
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Цей рецепт м'якого, дуже ніжного, соковитого, та й просто смачного м'яса, яке сподобається всім, дуже простий. Його зможе приготувати практично будь-яка господиня навіть з мінімальним кулінарним досвідом.

Опис приготування:

Розповім, як приготувати м'ясо по-французьки з грибами і помідорами. Таке м'ясо можна подавати в якості окремого страви, а можна - разом з легким гарніром. Дуже доречно в якості святкової страви, прекрасно"відтіняє" смак і вишуканий букет білого вина.

  • Свинина - 1 кілограм (відбивна або ошийок)
  • Печериці - 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Помідори - 2 штуки
  • Сир - 200 грам
  • Гірчичний, сіль, чорний перець - За смаком
м'ясо по-французьки з грибами і сиром - фото крок 1
Готуємо гриби. Печериці гарненько промиваємо, а потім нарізаємо. Різати можна, як завгодно, я віддаю перевагу - соломкою. Після нарізки відправляємо гриби смажитися на рослинній олії.
м'ясо по-французьки з грибами і сиром - фото крок 2
Лук очищаємо від шкірки, моєму і ріжемо півкільцями. Відправляємо нарізану цибулю на сковорідку до печериць. Приправляємо гриби сіллю, перцем і смажимо до повної готовності.
м'ясо по-французьки з грибами і сиром - фото крок 3
Займаємося м'ясом. Ріжемо його на плоскі пластинки товщиною близько 1, 5 см. Кожен нарізаний шматок відбиваємо молотком з двох сторін.
м'ясо по-французьки з грибами і сиром - фото крок 4
Помідори нарізаємо півкільцями, сир натираємо на крупній тертці, часник дрібно рубаємо. На цьому підготовчі роботи закінчені. Приступаємо до запікання м'яса. Деко застилає пергаментом для випічки. Викладаємо відбивні, приправляем зверху перцем і сіллю, а потім на кожен шматочок кладемо смажені гриби.
м'ясо по-французьки з грибами і сиром - фото крок 5
Грибну подушку зверху посипаємо часником, зверху викладаємо часточки помідорів. Помідори поливаємо майонезом і посипаємо тонким шаром тертого сиру. Деко з м'ясом ставимо в духовку. Випікаємо протягом 20 хвилин при 200 градусах. Подаємо до столу, прикрасивши зеленню.

Схожі рецепти