Рецепт М'ясо по-французьки з грибами і помідорами фото

М'ясо по-французьки з грибами і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Молочні продукти , Сир , Гриби , Помідор , Майонез
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соуси , Відбивні
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Дуже смачне м'ясне блюдо вже міцно увійшло в наше меню. Пропоную оригінальний варіант рецепта м'яса по-французьки з грибами і помідорами, соковиті помідори і ароматні грибочки прекрасно йдуть до м'яса!

Опис приготування:

Для приготування м'яса по-французьки з грибами і помідорами нам знадобиться нежирна свинина, парочка печериць, соковиті і великі помідори і твердий сир. До речі, ви можете готувати таке ж блюдо, але з яловичиною, індичкою або навіть куркою. Свинина і гриби - це, звичайно, важке поєднання, але воно того варто, повірте!

  • Свинина - 500 грам
  • Помідори - 2-3 штук
  • Гриби - 150 грам
  • Сир - 150 грам
  • Майонез - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
м'ясо по-французьки з грибами і помідорами - фото крок 1
Свинину промийте і поріжте на порційні шматочки.
м'ясо по-французьки з грибами і помідорами - фото крок 2
Відбийте злегка, можна це робити через плівку харчову.
м'ясо по-французьки з грибами і помідорами - фото крок 3
Деко (або форму для запікання) змастіть маслом злегка, викладіть туди м'ясо. Гарненько його посоліть і поперчіть з усіх боків, додайте спеції до м'яса.
м'ясо по-французьки з грибами і помідорами - фото крок 4
Тепер займіться грибний прошарком: цибулю дрібно поріжте кубиками і обсмажте. Гриби поріжте теж дрібно, додайте до цибулі. Готуйте до рум'яного кольору.
м'ясо по-французьки з грибами і помідорами - фото крок 5
Викладіть рівномірно на м'ясо гриби, потім помідори, порізані кільцями.
м'ясо по-французьки з грибами і помідорами - фото крок 6
Сир натріть на тертці і, не шкодуючи, посипте їм м'ясо і гриби зверху.
Надішліть в духовку при 200 градусах на 20 хвилин, можна - на 25. Якщо м'ясо тонке, воно буде готове швидше.
м'ясо по-французьки з грибами і помідорами - фото крок 7
Готове м'ясо по-французьки з грибами і помідорами можете подавати, прикрасивши зеленню. Прекрасним гарніром послужить картопля або свіжі овочі. Смачного!

Схожі рецепти