М'ясо по-французьки з грибами і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне м'ясне блюдо вже міцно увійшло в наше меню. Пропоную оригінальний варіант рецепта м'яса по-французьки з грибами і помідорами, соковиті помідори і ароматні грибочки прекрасно йдуть до м'яса!
Для приготування м'яса по-французьки з грибами і помідорами нам знадобиться нежирна свинина, парочка печериць, соковиті і великі помідори і твердий сир. До речі, ви можете готувати таке ж блюдо, але з яловичиною, індичкою або навіть куркою. Свинина і гриби - це, звичайно, важке поєднання, але воно того варто, повірте!
- Свинина - 500 грам
- Помідори - 2-3 штук
- Гриби - 150 грам
- Сир - 150 грам
- Майонез - За смаком
- Спеції - За смаком
- Цибуля - 1 штука
Свинину промийте і поріжте на порційні шматочки.
Відбийте злегка, можна це робити через плівку харчову.
Деко (або форму для запікання) змастіть маслом злегка, викладіть туди м'ясо. Гарненько його посоліть і поперчіть з усіх боків, додайте спеції до м'яса.
Тепер займіться грибний прошарком: цибулю дрібно поріжте кубиками і обсмажте. Гриби поріжте теж дрібно, додайте до цибулі. Готуйте до рум'яного кольору.
Викладіть рівномірно на м'ясо гриби, потім помідори, порізані кільцями.
Сир натріть на тертці і, не шкодуючи, посипте їм м'ясо і гриби зверху.
Надішліть в духовку при 200 градусах на 20 хвилин, можна - на 25. Якщо м'ясо тонке, воно буде готове швидше.
Надішліть в духовку при 200 градусах на 20 хвилин, можна - на 25. Якщо м'ясо тонке, воно буде готове швидше.
Готове м'ясо по-французьки з грибами і помідорами можете подавати, прикрасивши зеленню. Прекрасним гарніром послужить картопля або свіжі овочі. Смачного!