Рецепт М'ясо по-французьки з грибами і помідорами фото

М'ясо по-французьки з грибами і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Молочні продукти, Сир, Гриби, Помідор, Майонез
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соуси, Відбивні

Дуже смачне м'ясне блюдо вже міцно увійшло в наше меню. Пропоную оригінальний варіант рецепта м'яса по-французьки з грибами і помідорами, соковиті помідори і ароматні грибочки прекрасно йдуть до м'яса!

Для приготування м'яса по-французьки з грибами і помідорами нам знадобиться нежирна свинина, парочка печериць, соковиті і великі помідори і твердий сир. До речі, ви можете готувати таке ж блюдо, але з яловичиною, індичкою або навіть куркою. Свинина і гриби - це, звичайно, важке поєднання, але воно того варто, повірте!

  • Свинина - 500 грам
  • Помідори - 2-3 штук
  • Гриби - 150 грам
  • Сир - 150 грам
  • Майонез - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
м'ясо по-французьки з грибами і помідорами - фото крок 1
Свинину промийте і поріжте на порційні шматочки.
м'ясо по-французьки з грибами і помідорами - фото крок 2
Відбийте злегка, можна це робити через плівку харчову.
м'ясо по-французьки з грибами і помідорами - фото крок 3
Деко (або форму для запікання) змастіть маслом злегка, викладіть туди м'ясо. Гарненько його посоліть і поперчіть з усіх боків, додайте спеції до м'яса.
м'ясо по-французьки з грибами і помідорами - фото крок 4
Тепер займіться грибний прошарком: цибулю дрібно поріжте кубиками і обсмажте. Гриби поріжте теж дрібно, додайте до цибулі. Готуйте до рум'яного кольору.
м'ясо по-французьки з грибами і помідорами - фото крок 5
Викладіть рівномірно на м'ясо гриби, потім помідори, порізані кільцями.
м'ясо по-французьки з грибами і помідорами - фото крок 6
Сир натріть на тертці і, не шкодуючи, посипте їм м'ясо і гриби зверху.
Надішліть в духовку при 200 градусах на 20 хвилин, можна - на 25. Якщо м'ясо тонке, воно буде готове швидше.
м'ясо по-французьки з грибами і помідорами - фото крок 7
Готове м'ясо по-французьки з грибами і помідорами можете подавати, прикрасивши зеленню. Прекрасним гарніром послужить картопля або свіжі овочі. Смачного!

Схожі рецепти