Курочка по-французьки з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, що не помилюся, якщо скажу, що запечена курка - найпопулярніша страва серед наших господинь. Пропоную ще один варіант запеченої курки: з хрустким запеченим цибулею. Заходьте і дивіться.
Рецепт просто фантастичний! Він підійде для будь-яких частин курки: можна зі шкірою (я ось дуже люблю смажену курячу шкіру) або без шкіри (якщо ви дотримуєтеся більш менш здорового харчування). Рецепт не вимагає ніяких доповнень і змін. Просто шматочки курки панірують в нарізаному Лучці, а потім запікаються в духовці. Смачно, просто і незвично!
- Куряче філе - 500 грам (будь-які улюблені частини курки)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Куряче яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Лук почистіть і наріжте дрібними кубиками. Я для краси взяла звичайний і червоний лук.
2. Яйце злегка збийте виделкою.
3. Курку наріжте на частини і при необхідності відокремте від кісток.
4. Занурте шматочки курки в яйце.
5. Потім добре обваляйте в цибулі і викладіть у форму для запікання. Додати сіль, поперчіть, присипте улюбленими приправами.
6. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 30 хвилин. Смачного!