Хрустка курочка в вершках
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную спробувати ще один варіант приготування курячої грудки. Хрустка зовні і дуже соковита всередині - вона сподобається і дорослим, і дітям! Обов'язково приготуйте грудку за цим рецептом!
Сьогодні приготуємо ніжні шматочки курячої грудки, замариновані в суміші вершків і гострого томатного соусу "срірача", запаніровані в суміші сухарів і борошна. Обсмажені в олії і подані з ніжним сирним соусом, вони стануть прекрасним варіантом для обіду або вечері.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Вершки - 100 мілілітрів
- Соу "шрірача" - 2 Ст. Ложки
- Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Олія соняшникова - 4 Ст. Ложки
- Паприка - 1 Чайна ложка
У пакет налийте вершки.
Додайте томатний соус "срірача" .
Додати сіль, поперчіть. Додайте нарізані шматочки грудки і перемішайте все разом в пакеті.
Змішайте панірувальні сухарі з борошном, додати перець.
Обваляйте шматочки курки і обсмажте з додавання масла до хрусткої скоринки.
Для соусу змішайте вершки з тертим сиром і поставте в мікрохвильовку на 1 хвилину.
Смачного!