Рецепт Фокачча тонка хрустка фото

Фокачча тонка хрустка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно
Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Фокачча
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачні італійські коржики, які можна використовувати замість хліба, як окремий продукт, як основу для бутербродів або сендвічів. Ними просто можна перекусити в обідню перерву.

Опис приготування:

Хочу поділитися з вами рецептом неймовірно смачних бездріжджових коржів родом з Італії і розповісти, як приготувати фокаччу тонку хрустку. Цей рецепт можна використовувати як основу для запікання. Наверх ви можете покласти сир тертий або в'ялені помідори. У будь-якому варіанті вживання фокаччею дуже смачна, вона піде, як то кажуть, за милу душу.

  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Вода - 120 мілілітрів
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Сіль морська - 1 щіпка
  • Розмарин - 1 штука
1
Вимийте розмарин, підсушіть і дрібно порубати. Розтлумачте його в ступці разом з оливковою олією.
2
Борошно просійте, додайте до неї воду і 1 ложку оливкової олії.
3
Замісити тісто і загорніть його в плівку, нехай настоїться.
4
Розділіть тісто на дві частини і тоненько його розкачати. Зверху збризніть оливковим маслом.
5
Розігрійте духовку до 220 градусів і випікайте коржі на пергаменті протягом 15 хвилин.
6
Смачного!

Схожі рецепти