Рецепт Фокачча тонка хрустка фото

Фокачча тонка хрустка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно
Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Фокачча

Смачні італійські коржики, які можна використовувати замість хліба, як окремий продукт, як основу для бутербродів або сендвічів. Ними просто можна перекусити в обідню перерву.

Хочу поділитися з вами рецептом неймовірно смачних бездріжджових коржів родом з Італії і розповісти, як приготувати фокаччу тонку хрустку. Цей рецепт можна використовувати як основу для запікання. Наверх ви можете покласти сир тертий або в'ялені помідори. У будь-якому варіанті вживання фокаччею дуже смачна, вона піде, як то кажуть, за милу душу.

  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Вода - 120 мілілітрів
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Сіль морська - 1 щіпка
  • Розмарин - 1 штука
1
Вимийте розмарин, підсушіть і дрібно порубати. Розтлумачте його в ступці разом з оливковою олією.
2
Борошно просійте, додайте до неї воду і 1 ложку оливкової олії.
3
Замісити тісто і загорніть його в плівку, нехай настоїться.
4
Розділіть тісто на дві частини і тоненько його розкачати. Зверху збризніть оливковим маслом.
5
Розігрійте духовку до 220 градусів і випікайте коржі на пергаменті протягом 15 хвилин.
6
Смачного!

Схожі рецепти