Фокачча тонка хрустка
(покроковий рецепт з фото)
Смачні італійські коржики, які можна використовувати замість хліба, як окремий продукт, як основу для бутербродів або сендвічів. Ними просто можна перекусити в обідню перерву.
Хочу поділитися з вами рецептом неймовірно смачних бездріжджових коржів родом з Італії і розповісти, як приготувати фокаччу тонку хрустку. Цей рецепт можна використовувати як основу для запікання. Наверх ви можете покласти сир тертий або в'ялені помідори. У будь-якому варіанті вживання фокаччею дуже смачна, вона піде, як то кажуть, за милу душу.
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Вода - 120 мілілітрів
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Сіль морська - 1 щіпка
- Розмарин - 1 штука
1
Вимийте розмарин, підсушіть і дрібно порубати. Розтлумачте його в ступці разом з оливковою олією.
2
Борошно просійте, додайте до неї воду і 1 ложку оливкової олії.
3
Замісити тісто і загорніть його в плівку, нехай настоїться.
4
Розділіть тісто на дві частини і тоненько його розкачати. Зверху збризніть оливковим маслом.
5
Розігрійте духовку до 220 градусів і випікайте коржі на пергаменті протягом 15 хвилин.
6
Смачного!