Курочка барбекю
(покроковий рецепт з фото)
Травневі свята просто неможливі без відпочинку на природі. Свіже повітря, розваги, приготування на мангалі їжі. Курка - ідеальний варіант для приготування на природі. Швидко, смачно і просто
Літня пора, пора тепла, виїзного відпочинку та відпусток робить актуальною «кулінарію свіжого повітря». І перше, що приходить на розум, - це грилі, барбекю, мангали ... Рецепт смаженої курочки барбекю - це ідеальне рішення для тих, хто не хоче довго сидіти біля багаття і чекати приготування смачної страви. Завдяки соусу м'ясо без попереднього маринування виходить м'яким, соковитим, а ще його так люблять діти!
- Курка - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Соус "барбекю" - 3 Ст. Ложки
1. Промийте м'ясо під проточною водою і промокніть зайву вологу паперовим рушником.
2. Розділіть курку на частини, приправте сіллю і перцем. Помістіть м'ясо на розігрітий гриль.
3. Накрийте гриль кришкою і готуйте курочку 20 хвилин. Після чого намажте шматочки соусом і готуйте ще по 5 хвилин на кожній стороні, вже не накриваючи кришкою.
4. Курочку барбекю подавайте гарячою.