Смажена у фритюрі курочка
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий і простий варіант приготування смаженої у фритюрі курочки хочу запропонувати вам на замітку. Хрустка скоринка не залишить байдужими ні дорослих, ні дітей. Рекомендую на пробу рецепт!
Використовувати в якості основи можна будь-які частини курки - грудки, ніжки, стегенця і т.Д. Набір спеції підбирайте індивідуально, орієнтуючись на власний смак. При бажанні можна заздалегідь замаринувати курочку, але цей варіант хороший в першу чергу тим, що займає всього близько півгодини Подавайте блюдо з соусом барбекю або томатним.
- Курка - 1.5 кілограма
- Кефір - 1 Склянка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження у фритюрі)
- Борошно - 1-1.5 склянки
- Сіль і спеції - За смаком (перець, часник, паприка, чебрець, базилік і т.Д.)
1. Частини курки вимийте, обсушити.
2. Залийте кефіром і дайте постояти хвилин 10-20.
3. У глибокій мисці з'єднайте борошно, сіль і спеції. Обваляйте курочку з усіх боків в паніровці.
4. І викладіть в киплячу олію.
5. Смажте у фритюрі курочку по кілька штук до рум'яної скоринки.
Після перекладіть на паперову серветку і через хвилинку можна подавати до столу.
Смачного!
Після перекладіть на паперову серветку і через хвилинку можна подавати до столу.
Смачного!