Бананові кульки у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)
Бананові кульки у фритюрі відмінно підійдуть для десерту або на полуденок.
Якщо у вас якимось дивним чином залишилися банани і непомітно вашому хазяйському оці переспіли, не варто впадати у відчай. Приготуємо золотисті кульки з бананами! Десерт виходить в міру солодкий, але якщо ви хочете послаще, посипте готові кульки цукровою пудрою і / або корицею.
- Банан - 1 штука
- Молоко - 1 літр
- Яйце - 1 штука
- Масло рослинне - 400 мілілітрів
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
1. Подрібніть банан в пюре, додайте до нього борошно, яйце, молоко і замісити тісто.
2. Доведіть тісто до м'якої гладкої консистенції.
3. Розігрійте масло в сотейнику і додайте до нього корицю і мускатний горіх.
4. У киплячій олії обсмажте кульки до золотистого кольору.
5. Позбавте пончики від зайвого масла і промокніть паперовим рушником.