Баклажани у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)
Такі баклажани смачні і в гарячому, і в холодному вигляді, адже завдяки обсмажування в киплячій олії вони виходять дуже хрусткими. Можна подати їх у вигляді закуски на загальному блюді або як гарнір.
Аналогічним чином можна готувати і кабачки. При подачі посипайте баклажани зеленню і меленим часником.
- Баклажан - 1 штука
- Борошно пшеничне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 300 мілілітрів
1. Підготуйте всі продукти.
2. Баклажани наріжте кружальцями завтовшки 1 см. Покладіть на 15 хвилин в солону воду, потім воду злийте.
3. Борошно змішайте з сіллю, панірують кожен гурток.
4. У сотейнику з товстим дном розігрійте масло.
5. Покладіть в один шар гуртки баклажана, довести до готовності, перевернув 1 раз.
6. Смачного!