Рецепт Баклажани у фритюрі фото

Баклажани у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Баклажан
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Страви в клярі

Такі баклажани смачні і в гарячому, і в холодному вигляді, адже завдяки обсмажування в киплячій олії вони виходять дуже хрусткими. Можна подати їх у вигляді закуски на загальному блюді або як гарнір.

Аналогічним чином можна готувати і кабачки. При подачі посипайте баклажани зеленню і меленим часником.

  • Баклажан - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 300 мілілітрів
баклажани у фритюрі - фото крок 1
1. Підготуйте всі продукти.
баклажани у фритюрі - фото крок 2
2. Баклажани наріжте кружальцями завтовшки 1 см. Покладіть на 15 хвилин в солону воду, потім воду злийте.
баклажани у фритюрі - фото крок 3
3. Борошно змішайте з сіллю, панірують кожен гурток.
баклажани у фритюрі - фото крок 4
4. У сотейнику з товстим дном розігрійте масло.
баклажани у фритюрі - фото крок 5
5. Покладіть в один шар гуртки баклажана, довести до готовності, перевернув 1 раз.
баклажани у фритюрі - фото крок 6
6. Смачного!

Схожі рецепти