Цвітна капуста у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом цвітної капусти у фритюрі. Блюдо виходить - вищий клас, готується ж при цьому дуже легко! Кляр дуже вдалий, а якщо ще й у фритюрі готувати - пальчики оближеш!
Ця кольорова капуста у фритюрі в домашніх умовах готується швидко і просто. Взагалі, я намагаюся дотримуватися правильного харчування, тому для себе я просто обсмажую капусту в клярі на сухій сковороді. А ось домочадці люблять рум'яну хрустку скоринку - як же відязикати? словом, спробуйте і так, і так - знайдете ідеальний для себе варіант!
- Кольорова капуста - 600 грам
- Сир твердий - 70 грам
- Пиво - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Капусту опускаємо в киплячу воду на 10 хвилин, потім відкинемо на друшляк. Підготуємо інші інгредієнти.
2. Яйця збиваємо зі спеціями до однорідності, потім додамо пиво. Сир тремо на дрібній тертці, теж додамо в тісто. Борошно - в останню чергу. Грудочок бути не повинно! В самому кінці додамо спеції за смаком.
3. Капусту ділимо на суцвіття, занурюємо в кляр і трохи обсмажити. Як тільки зарум'яниться, - додамо всі масло, щоб покривало капусту. Обсмажити до золотистого кольору.
4. Шумівкою виловлюємо готові шматочки, трохи їх промокніть серветкою, щоб прибрати зайвий жир, - і блюдо можна подавати!