Рецепт Цвітна капуста у фритюрі фото

Цвітна капуста у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста
Пісні страви
На обід
Гарячі страви, Страви в клярі

Ділюся простим рецептом цвітної капусти у фритюрі. Блюдо виходить - вищий клас, готується ж при цьому дуже легко! Кляр дуже вдалий, а якщо ще й у фритюрі готувати - пальчики оближеш!

Ця кольорова капуста у фритюрі в домашніх умовах готується швидко і просто. Взагалі, я намагаюся дотримуватися правильного харчування, тому для себе я просто обсмажую капусту в клярі на сухій сковороді. А ось домочадці люблять рум'яну хрустку скоринку - як же відязикати? словом, спробуйте і так, і так - знайдете ідеальний для себе варіант!

  • Кольорова капуста - 600 грам
  • Сир твердий - 70 грам
  • Пиво - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Масло рослинне - 1 Склянка
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
цвітна капуста у фритюрі - фото крок 1
1. Капусту опускаємо в киплячу воду на 10 хвилин, потім відкинемо на друшляк. Підготуємо інші інгредієнти.
цвітна капуста у фритюрі - фото крок 2
2. Яйця збиваємо зі спеціями до однорідності, потім додамо пиво. Сир тремо на дрібній тертці, теж додамо в тісто. Борошно - в останню чергу. Грудочок бути не повинно! В самому кінці додамо спеції за смаком.
цвітна капуста у фритюрі - фото крок 3
3. Капусту ділимо на суцвіття, занурюємо в кляр і трохи обсмажити. Як тільки зарум'яниться, - додамо всі масло, щоб покривало капусту. Обсмажити до золотистого кольору.
цвітна капуста у фритюрі - фото крок 4
4. Шумівкою виловлюємо готові шматочки, трохи їх промокніть серветкою, щоб прибрати зайвий жир, - і блюдо можна подавати!

Схожі рецепти