Смачна кольорова капуста у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна овочева закуска - це кольорова капуста у фритюрі. Можна додати будь-які спеції, зробити класичний кляр або пікантний. Спробуйте рецепт, як приготувати смачну кольорову капусту у фритюрі.
Якщо у вас немає фритюру, скористайтеся казаном або каструлею, де буде зручно розігріти олію. Є закуску можна теплою або вже остигнула. Якщо любите все пряне, тоді використовуйте ароматні і пікантні спеції. Капусту можна подавати з соусом, буде дуже смачно.
- Кольорова капуста - 1 штука
- Борошно - 1/4 склянки
- Крохмаль - 1/4 склянки
- Ferry Масала - 2 Ст. Ложки (використовуйте будь-який набір спецій за смаком)
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Пластівці чилі - 2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Braai - 3 штуки
- Газована вода - 1/3 склянки
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - За смаком
- Аніс - 1 штука
- Перець чилі паста - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Корінь імбиру тертий - 0, 5 чайних ложки
- Червона цибуля - 0, 5 штуки
- Koriandr - За смаком
1. У миску додайте борошно, крохмаль, 1 столову ложку гарам масала, kurkumu, пластівці чилі, чорний перець, подрібнену кінзу. Влийте газовану воду, соєвий соус, пасту чилі. Гарненько перемішайте всі.
2. Розділіть цвітну капусту на суцвіття, потім викладіть в глибоку миску і залийте приготовленою сумішшю, перемішайте гарненько.
3. У фритюрі або в казанку розігрійте рослинне масло. Викладіть кольорову капусту і обсмажуйте близько 5 хвилин.
4. Коли капуста стала золотистою, акуратно видаліть з каструлі або фритюру і викладіть на серветку.
5. Очистіть часник і подрібніть його, імбир натріть на дрібній тертці. Очистіть і наріжте дрібненько цибулю. Розігрійте сковороду з 1-2 столовими ложками олії, викладіть часник, імбир, що залишилася ложку гарам масала, коріандр мелений, аніс, потім додайте цибулю. Обсмажуйте кілька хвилин.
6. Викладіть в тарілку капусту, посипте її вмістом сковороди і подавайте до столу.