Рецепт Смачна кольорова капуста у фритюрі фото

Смачна кольорова капуста у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарніри

Відмінна овочева закуска - це кольорова капуста у фритюрі. Можна додати будь-які спеції, зробити класичний кляр або пікантний. Спробуйте рецепт, як приготувати смачну кольорову капусту у фритюрі.

Якщо у вас немає фритюру, скористайтеся казаном або каструлею, де буде зручно розігріти олію. Є закуску можна теплою або вже остигнула. Якщо любите все пряне, тоді використовуйте ароматні і пікантні спеції. Капусту можна подавати з соусом, буде дуже смачно.

  • Кольорова капуста - 1 штука
  • Борошно - 1/4 склянки
  • Крохмаль - 1/4 склянки
  • Ferry Масала - 2 Ст. Ложки (використовуйте будь-який набір спецій за смаком)
  • Куркума - 0, 5 чайних ложки
  • Пластівці чилі - 2 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Braai - 3 штуки
  • Газована вода - 1/3 склянки
  • Соєвий соус - 2 чайних ложки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Аніс - 1 штука
  • Перець чилі паста - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Корінь імбиру тертий - 0, 5 чайних ложки
  • Червона цибуля - 0, 5 штуки
  • Koriandr - За смаком
смачна кольорова капуста у фритюрі - фото крок 1
1. У миску додайте борошно, крохмаль, 1 столову ложку гарам масала, kurkumu, пластівці чилі, чорний перець, подрібнену кінзу. Влийте газовану воду, соєвий соус, пасту чилі. Гарненько перемішайте всі.
смачна кольорова капуста у фритюрі - фото крок 2
2. Розділіть цвітну капусту на суцвіття, потім викладіть в глибоку миску і залийте приготовленою сумішшю, перемішайте гарненько.
смачна кольорова капуста у фритюрі - фото крок 3
3. У фритюрі або в казанку розігрійте рослинне масло. Викладіть кольорову капусту і обсмажуйте близько 5 хвилин.
смачна кольорова капуста у фритюрі - фото крок 4
4. Коли капуста стала золотистою, акуратно видаліть з каструлі або фритюру і викладіть на серветку.
смачна кольорова капуста у фритюрі - фото крок 5
5. Очистіть часник і подрібніть його, імбир натріть на дрібній тертці. Очистіть і наріжте дрібненько цибулю. Розігрійте сковороду з 1-2 столовими ложками олії, викладіть часник, імбир, що залишилася ложку гарам масала, коріандр мелений, аніс, потім додайте цибулю. Обсмажуйте кілька хвилин.
смачна кольорова капуста у фритюрі - фото крок 6
6. Викладіть в тарілку капусту, посипте її вмістом сковороди і подавайте до столу.

Схожі рецепти