Кольорова капуста, смажена в сухарях
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт присвячується всім любителям цвітної капусти. Дуже просте в приготуванні блюдо - кольорова капуста, смажена в сухарях. Така капуста стане прекрасним доповненням до основної страви. Пробуємо!
Приготуємо цвітну капусту, смажену в сухарях в домашніх умовах. Спершу потрібно розібрати капусту на суцвіття і відварити до готовності в киплячій воді. Обсушити капусту і дайте їй охолонути, а потім обваляйте у збитому яйці і панірувальних сухарях. Обсмажуємо капусту на рослинному маслі до золотистого кольору. Хай щастить!
- Цвітна капуста - 500 грам
- Сухарі паніровочні - 1 За смаком
- Яйце - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Промиваємо капусту і поділяємо її на суцвіття.
Відваріть цвітну капусту в киплячій, підсоленій воді. Варити 6-7 хвилин, потім відкинути на друшляк і остудити.
Яйце збийте і обваляйте в ньому капусту.
Тепер обваляйте капусту в панірувальних сухарях, посолити і поперчити за смаком. Обсмажуємо капусту на рослинному маслі з усіх боків, до красивої золотистої скоринки.
Смачного!