Смажена кольорова капуста з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам здається, що смажена цвітна капуста з яйцем - це просто і не дуже смачно, то поспішаю вас засмутити. Це надзвичайно апетитне блюдо, яке обов'язково варто спробувати.
Смажена кольорова капуста з яйцем може стати відмінним гарніром до м'яса або риби, а також повноцінним вечерею або обідом. За допомогою детальних інструкцій приготувати цю страву може навіть початківець кулінар.
- Кольорова капуста - 0.5 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 1-2 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Рецепт приготування смаженої цвітної капусти з яйцем надзвичайно простий і займає зовсім небагато часу.
2. Капусту вимити і просушити. Акуратно розділити на невеликі суцвіття.
3. У велику каструлю налити воду і довести до кипіння. Посолити за смаком і відправити туди капусту. Варити близько 5-7 хвилин на середньому вогні.
4. Капусту відкинути на друшляк і остудити під холодною проточною водою.
5. В окремій мисці збити виделкою яйце. Додати трохи солі і за бажанням улюблені спеції. Змішати з невеликою кількістю борошна і ретельно збити.
6. На сковороді розігріти трохи рослинного масла. Кожен шматочок капусти занурювати в яєчну суміш і відправляти на сковороду.
7. Смажити капусту на середньому вогні до золотистої скоринки з двох сторін. Буквально через 5-10 хвилин (в залежності від розміру суцвіть) смажена цвітна капуста з яйцем в домашніх умовах готова.