Смажена кольорова капуста в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Смажена кольорова капуста в клярі - страва, які ви зможете приготувати на обід або вечерю. Капуста обсмажується з печерицями в соковитому і ароматному клярі. Блюдо добре поєднується зі свіжими овочами.
Приготуємо смажену кольорову капусту в клярі в домашніх умовах. Обсмажте на олії печериці. Приготуйте кляр, змішавши воду, борошно, сіль і спеції. Обваляйте в клярі капусту, додайте шампіньйони. Перекладіть всю масу на сковороду і обсмажте з двох сторін до красивого золотистого кольору. Хай щастить!
- Цвітна капуста - 1 штука (головка)
- Печериці - 500 грам
- Вода - 1, 5 склянки
- Борошно - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Спеції - За смаком (куркума, мускатний горіх, базилік, koriandr)
Капусту розділіть на суцвіття. Печериці порізати пластинками і обсмажити на рослинному маслі. Кляр готується з борошна, солі і спецій, змішаних з водою. Кладемо в кляр капусту і перемішуємо.
Додайте смажені печериці, перемішайте.
Обсмажте на сковороді. Приблизно по 5-8 хвилин з кожного боку.
Смачного!