Рецепт Смажена кольорова капуста в клярі фото

Смажена кольорова капуста в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Смажена кольорова капуста в клярі - страва, які ви зможете приготувати на обід або вечерю. Капуста обсмажується з печерицями в соковитому і ароматному клярі. Блюдо добре поєднується зі свіжими овочами.

Опис приготування:

Приготуємо смажену кольорову капусту в клярі в домашніх умовах. Обсмажте на олії печериці. Приготуйте кляр, змішавши воду, борошно, сіль і спеції. Обваляйте в клярі капусту, додайте шампіньйони. Перекладіть всю масу на сковороду і обсмажте з двох сторін до красивого золотистого кольору. Хай щастить!

  • Цвітна капуста - 1 штука (головка)
  • Печериці - 500 грам
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Борошно - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Спеції - За смаком (куркума, мускатний горіх, базилік, koriandr)
смажена кольорова капуста в клярі - фото крок 1
Капусту розділіть на суцвіття. Печериці порізати пластинками і обсмажити на рослинному маслі. Кляр готується з борошна, солі і спецій, змішаних з водою. Кладемо в кляр капусту і перемішуємо.
смажена кольорова капуста в клярі - фото крок 2
Додайте смажені печериці, перемішайте.
смажена кольорова капуста в клярі - фото крок 3
Обсмажте на сковороді. Приблизно по 5-8 хвилин з кожного боку.
смажена кольорова капуста в клярі - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти