Заморожена кольорова капуста в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт замороженої цвітної капусти в клярі - прекрасна закуска на всі випадки життя: хрустка, ароматна і смачна. Дивимося і записуємо!
Для приготування замороженої цвітної капусти в клярі ми візьмемо один качан капусти і відварити попередньо. Соди знадобиться зовсім небагато.
- Капуста - 1 кілограм
- Яйця - 3 штуки
- Крем - 1 Склянка
- Борошно - 150 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 1 щіпка
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
Промийте капусту.
Розділіть на суцвіття і відваріть.
Злийте воду, обсушити капусту гарненько і покладіть в пакет, відправляємо в морозилку на 24 годину. Я вам розповіла про замороження цвітної капусти, таку капусту можна зберігати з осені до літа.
Коли вирішите приготувати заморожену капусту, то починайте з клярі. Кляр робиться наступним чином: яйця збиваємо, додаємо сметану, борошно, сіль і цукор, а також соду на кінчику ножа.
Заморожену капусту прямо в пакеті залийте водою (не гарячою), почекайте, поки розморозиться. Потім гарненько в клярі обваляйте.
І обсмажуємо в маслі з усіх боків до золотистого кольору.
Ось заморожена кольорова капуста в клярі і готова. Смачного!
Ось заморожена кольорова капуста в клярі і готова. Смачного!