Заморожена кольорова капуста в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачна запіканка з замороженої капусти. Просто і швидко. Рекомендую рецепт приготування замороженої цвітної капусти в мультиварці.
Не можу натішитися такому прекрасному винаходу як мультиварка: в ній можна зробити все, що завгодно. Ось і для приготування замороженої цвітної капусти в мультиварці багато не треба: ваші улюблені овочі, сам прилад і близько години часу. Єдино, що заздалегідь слід зробити - відварити курочку. Це може бути стегенце, філе або грудка.
- Капуста - 400 грам
- Курка - 300 грам
- Сир - 100 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Сухарі - 3 Ст. Ложки
- Вершки - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Спеції - За смаком
Заморожену капусту викладаємо на решітку для пароварки в мультиварці. Режим "варка" з 10 хвилин - капуста готова.
Ріжемо кубиками перець.
Сир адигейський або бринзу теж кубиками ріжемо.
Подрібніть на шматочки відварну курку.
Відварну капусту теж на шматочки розділити. Посипати сухарями панірувальними. Змастити дно мультиварки маслом, викласти капусту.
Посипати сиром.
Викласти курку. Знову посипати сиром.
Потім сир і перець. Теж зверху посипаємо сиром.
Запікаємо хвилин 40 в режимі "випічка" .
Смачного!
Смачного!