Спаржа заморожена
(покроковий рецепт з фото)
Спаржа - прекрасне доповнення до м'ясних страв, салатів і супів. Свіжа спаржа доступна в продуктових магазинах круглий рік, але якщо ви не змогли знайти свіжу, заморожена - підходяща альтернатива.
Приблизно половина чашки замороженої спаржі містить 30% щоденного необхідної кількості вітаміну С, а також вона багата на антиоксиданти. Насправді, це один з найпростіших овочів в приготуванні. Її їдять в сирому вигляді, запікають, смажать, готують в пароварці. Що може бути краще цих корисних зелених паличок? вам, напевно, вже захотілося дізнатися, як приготувати спаржу заморожену.
- Заморожена спаржа - 400 грам (або свіжа)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
1
Розігрійте духовку до 175 градусів.
2
Форму для запікання застеліть фольгою.
3
Змішайте оливкову олію і соєвий соус, вилийте в форму на фольгу.
4
Підготуйте заморожену (свіжу) спаржу: промийте її в воді і відріжте кінці.
5
Акуратно помістіть спаржу в форму, обмокнув в масляну суміш з усіх боків.
6
Приправте сіллю і перцем. Не сипте багато солі, оскільки соєвий соус і так солоний.
7
Запікайте в духовці протягом 10-15 хвилин.
8
Смачного!