Рецепт Заморожена кольорова капуста на сковороді фото

Заморожена кольорова капуста на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-5
Час приготування: 40 хв.

Щоб заморожена кольорова капуста на сковороді вийшла смачною, попередньо її необхідно розморозити, після чого тільки обсмажте на сковороді. Перед смаженням суцвіття потрібно буде вмочити в клярі.

Опис приготування:

Відмінний варіант закуски або гарніру до м'яса, рибі, птиці - заморожена кольорова капуста на сковороді. У клярі суцвіття цвітної капусти виходять дуже смачними. Смажиться вона на рослинному маслі на сковороді в замороженому або свіжому вигляді.

  • Кольорова капуста - 300 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
заморожена кольорова капуста на сковороді - фото крок 1
1. Якщо у вас немає свіжої цвітної капусти - не біда! Можна використовувати і заморожену. Я зазвичай на зиму залишаю близько кілограма суцвіть, щоб балувати своїх домашніх різною смакотою. Отже, для початку капусту потрібно трохи розморозити. Для цього я прямо в пакеті залишаю її в теплій воді на 20-30 хвилин.
заморожена кольорова капуста на сковороді - фото крок 2
2. Після цього розбираю ретельно суцвіття, мою під проточною водою і відправляю в підсолену киплячу воду. Відварюємо суцвіття близько 2 хвилин і відкидаємо на друшляк. Паралельно готуємо кляр традиційним способом.
заморожена кольорова капуста на сковороді - фото крок 3
3. Вмочуємо з усіх боків суцвіття в клярі і відправляємо на сковороду.
заморожена кольорова капуста на сковороді - фото крок 4
4. Смажимо з усіх боків на слабкому вогні.
заморожена кольорова капуста на сковороді - фото крок 5
5. Подається заморожена кольорова капуста на сковороді в гарячому або холодному вигляді як закуска. У кляр за бажанням можна додати трохи майонезу.

Схожі рецепти