Рецепт Заморожена кольорова капуста на сковороді фото

Заморожена кольорова капуста на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Щоб заморожена кольорова капуста на сковороді вийшла смачною, попередньо її необхідно розморозити, після чого тільки обсмажте на сковороді. Перед смаженням суцвіття потрібно буде вмочити в клярі.

Відмінний варіант закуски або гарніру до м'яса, рибі, птиці - заморожена кольорова капуста на сковороді. У клярі суцвіття цвітної капусти виходять дуже смачними. Смажиться вона на рослинному маслі на сковороді в замороженому або свіжому вигляді.

  • Кольорова капуста - 300 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
заморожена кольорова капуста на сковороді - фото крок 1
1. Якщо у вас немає свіжої цвітної капусти - не біда! Можна використовувати і заморожену. Я зазвичай на зиму залишаю близько кілограма суцвіть, щоб балувати своїх домашніх різною смакотою. Отже, для початку капусту потрібно трохи розморозити. Для цього я прямо в пакеті залишаю її в теплій воді на 20-30 хвилин.
заморожена кольорова капуста на сковороді - фото крок 2
2. Після цього розбираю ретельно суцвіття, мою під проточною водою і відправляю в підсолену киплячу воду. Відварюємо суцвіття близько 2 хвилин і відкидаємо на друшляк. Паралельно готуємо кляр традиційним способом.
заморожена кольорова капуста на сковороді - фото крок 3
3. Вмочуємо з усіх боків суцвіття в клярі і відправляємо на сковороду.
заморожена кольорова капуста на сковороді - фото крок 4
4. Смажимо з усіх боків на слабкому вогні.
заморожена кольорова капуста на сковороді - фото крок 5
5. Подається заморожена кольорова капуста на сковороді в гарячому або холодному вигляді як закуска. У кляр за бажанням можна додати трохи майонезу.

Схожі рецепти