Заморожена кольорова капуста на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Щоб заморожена кольорова капуста на сковороді вийшла смачною, попередньо її необхідно розморозити, після чого тільки обсмажте на сковороді. Перед смаженням суцвіття потрібно буде вмочити в клярі.
Відмінний варіант закуски або гарніру до м'яса, рибі, птиці - заморожена кольорова капуста на сковороді. У клярі суцвіття цвітної капусти виходять дуже смачними. Смажиться вона на рослинному маслі на сковороді в замороженому або свіжому вигляді.
- Кольорова капуста - 300 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Якщо у вас немає свіжої цвітної капусти - не біда! Можна використовувати і заморожену. Я зазвичай на зиму залишаю близько кілограма суцвіть, щоб балувати своїх домашніх різною смакотою. Отже, для початку капусту потрібно трохи розморозити. Для цього я прямо в пакеті залишаю її в теплій воді на 20-30 хвилин.
2. Після цього розбираю ретельно суцвіття, мою під проточною водою і відправляю в підсолену киплячу воду. Відварюємо суцвіття близько 2 хвилин і відкидаємо на друшляк. Паралельно готуємо кляр традиційним способом.
3. Вмочуємо з усіх боків суцвіття в клярі і відправляємо на сковороду.
4. Смажимо з усіх боків на слабкому вогні.
5. Подається заморожена кольорова капуста на сковороді в гарячому або холодному вигляді як закуска. У кляр за бажанням можна додати трохи майонезу.