Смажена кольорова капуста в хрусткій паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Овочі можуть бути не тільки корисними, але і дійсно смачними. Погляньте тільки на цю ідею, як приготувати смажену кольорову капусту в хрусткій паніровці. Впевнена, відразу захочете спробувати
Це може бути закуска, яку подають з соусом, наприклад, або гарнір до гарячого. В паніровці обов'язково варто додати спеції і ароматні трави. Дуже зручно використовувати пакет, щоб рівномірно розподілити борошно по суцвіттям. Але давайте по порядку про все.
- Кольорова капуста - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль і спеції - За смаком (паприка, сушений лук і часник, перець гострий, трави)
- Рослинна олія - За смаком (для фритюру)
1. Вимийте капусту, розділіть на суцвіття. Опустіть в киплячу підсолену воду хвилин на 5.
2. Після викладіть на паперовий рушник, щоб обсушити і остудити.
3. У пакеті або глибокої мисочці з'єднайте борошно з сіллю і спеціями.
4. Окремо збийте яйця з гірчицею.
5. Занурте кожне суцвіття в яйце.
6. І викладіть в паніровці.
7. Як слід перемішайте, щоб мука ретельно покрила капусту.
8. Викладайте суцвіття на розігріту сковороду, смажте на середньому вогні до рум'яності.
9. Після видаліть залишки масла, виклавши на паперовий рушник, і смажена цвітна капуста в хрусткій паніровці готова до подачі. Смачного!