Рецепт Смажена кольорова капуста в хрусткій паніровці фото

Смажена кольорова капуста в хрусткій паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Страви в паніровці
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Овочі можуть бути не тільки корисними, але і дійсно смачними. Погляньте тільки на цю ідею, як приготувати смажену кольорову капусту в хрусткій паніровці. Впевнена, відразу захочете спробувати

Опис приготування:

Це може бути закуска, яку подають з соусом, наприклад, або гарнір до гарячого. В паніровці обов'язково варто додати спеції і ароматні трави. Дуже зручно використовувати пакет, щоб рівномірно розподілити борошно по суцвіттям. Але давайте по порядку про все.

  • Кольорова капуста - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сіль і спеції - За смаком (паприка, сушений лук і часник, перець гострий, трави)
  • Рослинна олія - За смаком (для фритюру)
смажена кольорова капуста в хрусткій паніровці - фото крок 1
1. Вимийте капусту, розділіть на суцвіття. Опустіть в киплячу підсолену воду хвилин на 5.
смажена кольорова капуста в хрусткій паніровці - фото крок 2
2. Після викладіть на паперовий рушник, щоб обсушити і остудити.
смажена кольорова капуста в хрусткій паніровці - фото крок 3
3. У пакеті або глибокої мисочці з'єднайте борошно з сіллю і спеціями.
смажена кольорова капуста в хрусткій паніровці - фото крок 4
4. Окремо збийте яйця з гірчицею.
смажена кольорова капуста в хрусткій паніровці - фото крок 5
5. Занурте кожне суцвіття в яйце.
смажена кольорова капуста в хрусткій паніровці - фото крок 6
6. І викладіть в паніровці.
смажена кольорова капуста в хрусткій паніровці - фото крок 7
7. Як слід перемішайте, щоб мука ретельно покрила капусту.
смажена кольорова капуста в хрусткій паніровці - фото крок 8
8. Викладайте суцвіття на розігріту сковороду, смажте на середньому вогні до рум'яності.
смажена кольорова капуста в хрусткій паніровці - фото крок 9
9. Після видаліть залишки масла, виклавши на паперовий рушник, і смажена цвітна капуста в хрусткій паніровці готова до подачі. Смачного!

Схожі рецепти