Кольорова капуста «Баффало»
(покроковий рецепт з фото)
Не зовсім звичайний спосіб приготування цвітної капусти - з мінімальними зусиллями і відсутністю брудного посуду. Капуста в подвійній заливці запікається в духовці. Смачно і дуже просто!
Аналогічним чином цілком можна приготувати і брокколі. Рецепт же подвійний заливки рекомендую залишити без змін і доповнень. Зморив рецепт!
- Цвітна капуста - 1 штука
- Борошно пшеничне - 0, 7 склянки
- Молоко - 0, 7 склянки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Часниковий порошок - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець мелений - 0, 5 чайних ложки
- Соус гострий-Buffulo або BBQ - 0, 2 склянки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1. Капусту розрізати на невеликі суцвіття.
2. Викладіть у жароміцних форму.
3. З'єднайте молоко, борошно, часниковий порошок, сіль і перець. Добре розмішайте, щоб не було грудочок.
4. Залийте отриманому соусом капусту. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
5. Для другої заливки змішайте гострий соус, мед і вершкове масло.
6. Дістаньте капусту з духовки, залийте другий заливкою і запікайте ще 10-15 хвилин.
7. Смачного!