Рецепт Кольорова капуста «Баффало» фото

Кольорова капуста «Баффало»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Не зовсім звичайний спосіб приготування цвітної капусти - з мінімальними зусиллями і відсутністю брудного посуду. Капуста в подвійній заливці запікається в духовці. Смачно і дуже просто!

Опис приготування:

Аналогічним чином цілком можна приготувати і брокколі. Рецепт же подвійний заливки рекомендую залишити без змін і доповнень. Зморив рецепт!

  • Цвітна капуста - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 0, 7 склянки
  • Молоко - 0, 7 склянки
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Часниковий порошок - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Соус гострий-Buffulo або BBQ - 0, 2 склянки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
цвітна капуста
1. Капусту розрізати на невеликі суцвіття.
цвітна капуста
2. Викладіть у жароміцних форму.
цвітна капуста
3. З'єднайте молоко, борошно, часниковий порошок, сіль і перець. Добре розмішайте, щоб не було грудочок.
цвітна капуста
4. Залийте отриманому соусом капусту. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
цвітна капуста
5. Для другої заливки змішайте гострий соус, мед і вершкове масло.
цвітна капуста
6. Дістаньте капусту з духовки, залийте другий заливкою і запікайте ще 10-15 хвилин.
цвітна капуста
7. Смачного!

Схожі рецепти