Соус «Баффало»
(покроковий рецепт з фото)
Є кілька варіантів приготування соусу Баффало. Найчастіше його готують на плиті, вводячи один інгредієнт за іншим, але я пропоную приготувати без плити, використовуючи просто мікрохвильовку.
Як і з чим їсти такий соус? Такий соус можна подати до курячим нагетсів. Це дуже смачний, томатний кисло-солодкий соус, який відмінно підходить до м'яса. Найчастіше його подають до птаха або телятині.
Даний соус годиться не тільки в якості подачі до готового м'яса, він часто використовується в кулінарії як маринад при приготуванні птиці або м'яса. Так що обов'язково прочитайте, як приготувати соус "баффало" .
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 70 грам
- Часник - 200 грам
- Цукор - 3 чайних ложки
- Винний оцет - 2 Ст. Ложки
- Вода - 4 Ст. Ложки
- Соус Вочестер - 3 Ст. Ложки(Vustershirskiй)
- Спеції - За смаком
Для приготування соусу нам необхідно взяти вершкове масло. Помістіть його в мисочку. Додайте томатну пасту і 2 немає. Ложки питної води. Перемішайте, наскільки це можливо. Поставте ємність з вмістом в мікрохвильовку на 30 секунд. Масло має розтопитися. Змішайте його з томатною пастою і водою, знову поставте в мікрохвильовку на 10 секунд. Перемішайте.
До отриманої маси додайте 3 ст. Ложки Вустешерского соусу. Якщо його у вас не виявиться, можна замінити його на соєвий соус. Знову перемішайте. Додайте винний оцет. Знову перемішайте.
Видавіть через прес часник. Додайте пару чайних ложок цукру. Все перемішайте і знову поставте в мікрохвильовку на 30 секунд.
Соус добре вимішайте. Якщо він вийшов занадто густим, додайте трохи кип'яченої води. Тепер додайте в соус спеції: чорний, червоний перець, каєнський перець, koriandr. Перемішайте. Ось соус і готовий.
Подайте соус до столу.