Маринад для крилець «Баффало»
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям гострих і пікантних смаків настійно рекомендую звернути увагу на цей простий, але дуже класний варіант, як приготувати маринад для крилець "баффало" . Готую його часто
Цей пікантний маринад для крилець "баффало" в домашніх умовах можна використовувати як до смаження, так і в якості соусу перед подачею. Особливістю цього соусу можна вважати його насичений гострий смак, який підійде далеко не для всіх. Подавати до столу такі крильця краще з овочами і освіжаючими соусами на основі сметани або сирного сиру, наприклад.
- Вершкове масло - 70 грам
- Гострий соус - 50 грам
- Сушений часник - 0.5 чайних ложки
- Цукор - 0.5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Чилі - 1 щіпка
1. У невеликій сотейник відправте вершкове масло, поставте його на плиту. Додайте гострий томатний соус.
2. Всипте дрібку цукру (часто його не використовують, але я рекомендую додати) і мелений часник. Якщо сушеного немає, можна пропустити через прес свіжий.
3. Слідом - паприка і трохи солі. Залиште сотейник на повільному вогні і млоїте 5-7 хвилин.
4. Крильця вимийте і висушіть. Додайте пару ложок маринаду.
5. Обсмажувати крила я рекомендую у фритюрі, тоді вони вийдуть неймовірно хрусткими та смачними. Після викладіть їх на паперовий рушник і видаліть надлишки масла.
6. Гарячі крильця викладіть в глибоку миску і полийте теплим соусом. Акуратно перемішайте і відразу ж подавайте до столу. Ось і весь секрет, як зробити маринад для крилець "баффало" . Можна пробувати, що вийшло.