Рецепт Маринад для курячих крилець фото

Маринад для курячих крилець
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Птах , Курка , Курячі крильця
Вегетаріанське харчування
На природу
Соуси , Маринади
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Курячі крильця прекрасно поєднуються з багатьма спеціями, травами і маринадом. Один з моїх улюблених - домашній майонез, каррі і прованські трави. Крильця виходять ніжними і ароматними!

Опис приготування:

Для маринаду важливий цибулю, він не тільки буде красиво виглядати між шматочками крилець, але і додасть смак маринаду і м'яса. Після того, як нанизані крильця на шампура, маринад не виливайте, поливайте їм м'ясо під час смаження. Хай щастить!

  • Майонез - 100 грам
  • Лук невеликий - 4-7 штук
  • Паприка - 0, 5 чайних ложки
  • Каррі - 0, 5 чайних ложки
  • Прованські трави - 0, 5 чайних ложки (з шматочками сушеного часнику і паприки)
  • Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
маринад для курячих крилець - фото крок 1
Кількість маринаду виходить приблизно на 2 кг. Крилець. Майонез у мене домашній, на крайній випадок можна використовувати і магазинний, але тоді не кладіть оцет, він і так буде достатньо кислим.
маринад для курячих крилець - фото крок 2
З'єднайте майонез з оцтом і спеціями. Сіль регулюйте на свій смак, я спеціально зробила маринад солоним, щоб більше сіль не додавати.
маринад для курячих крилець - фото крок 3
Перемішайте все як слід. І нехай постоїть поки.
маринад для курячих крилець - фото крок 4
Очистіть цибулю, поріжте його не тонкі, кільцями.
маринад для курячих крилець - фото крок 5
Замаринуйте крильця з цибулею в маринаді. Лук теж дасть сік і смак крильцям. Через 2-3 години мінімум м'ясо можна буде смажити.

Схожі рецепти