Маринад для курячих крилець
(покроковий рецепт з фото)
Курячі крильця прекрасно поєднуються з багатьма спеціями, травами і маринадом. Один з моїх улюблених - домашній майонез, каррі і прованські трави. Крильця виходять ніжними і ароматними!
Для маринаду важливий цибулю, він не тільки буде красиво виглядати між шматочками крилець, але і додасть смак маринаду і м'яса. Після того, як нанизані крильця на шампура, маринад не виливайте, поливайте їм м'ясо під час смаження. Хай щастить!
- Майонез - 100 грам
- Лук невеликий - 4-7 штук
- Паприка - 0, 5 чайних ложки
- Каррі - 0, 5 чайних ложки
- Прованські трави - 0, 5 чайних ложки (з шматочками сушеного часнику і паприки)
- Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
Кількість маринаду виходить приблизно на 2 кг. Крилець. Майонез у мене домашній, на крайній випадок можна використовувати і магазинний, але тоді не кладіть оцет, він і так буде достатньо кислим.
З'єднайте майонез з оцтом і спеціями. Сіль регулюйте на свій смак, я спеціально зробила маринад солоним, щоб більше сіль не додавати.
Перемішайте все як слід. І нехай постоїть поки.
Очистіть цибулю, поріжте його не тонкі, кільцями.
Замаринуйте крильця з цибулею в маринаді. Лук теж дасть сік і смак крильцям. Через 2-3 години мінімум м'ясо можна буде смажити.