Рецепт Холодець з курячих крилець фото

Холодець з курячих крилець
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Курячі крильця
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Холодець
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 13 г. 0 хв.

Легкий, але поживні холодець - прекрасне рішення для новорічного столу! Записуємо собі рецепт холодцю з курячих крилець і готуємо з задоволенням.

Опис приготування:

Якщо ви не хочете використовувати желатин, тоді раджу взяти рульку: свинина - м'ясо жирне, бульйон застигне прекрасно. Але і курка не переб'є. Все-таки самі крильця дуже пісні, бульйон буде ріденький. Для приготування холодцю з курячих крилець нам також знадобиться каструля літрів на 5 мінімум. Я зазвичай як наварю - виходить дуже багато. Дивимося далі рецепт.

  • Свиняча рулька - 400 грам
  • Курячі крильця - 600 грам
  • Морква - 3 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Хрін протертий - 1 Чайна ложка
холодець з курячих крилець - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
холодець з курячих крилець - фото крок 2
Надішліть вариться рульку, знімайте пінку, доведіть до кипіння. Потім додайте крильця і ​​овочі. На маленькому вогні варимо години 3, 5.
холодець з курячих крилець - фото крок 3
Готове м'ясо виберіть з каструлі. Бульйон нехай ще раз закипить.
холодець з курячих крилець - фото крок 4
М'ясо подрібнюємо.
холодець з курячих крилець - фото крок 5
Морква ріжемо кільцями.
холодець з курячих крилець - фото крок 6
Викладаємо в формочки морква, потім м'ясо.
холодець з курячих крилець - фото крок 7
Заливаємо бульйоном. Даємо охолонути і в холодильник годинок на 8 відправляємо.
Готовий холодець з курячих крилець подаємо з хренчіком. Смачного!

Схожі рецепти