Холодець з курячих крилець
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, але поживні холодець - прекрасне рішення для новорічного столу! Записуємо собі рецепт холодцю з курячих крилець і готуємо з задоволенням.
Якщо ви не хочете використовувати желатин, тоді раджу взяти рульку: свинина - м'ясо жирне, бульйон застигне прекрасно. Але і курка не переб'є. Все-таки самі крильця дуже пісні, бульйон буде ріденький. Для приготування холодцю з курячих крилець нам також знадобиться каструля літрів на 5 мінімум. Я зазвичай як наварю - виходить дуже багато. Дивимося далі рецепт.
- Свиняча рулька - 400 грам
- Курячі крильця - 600 грам
- Морква - 3 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Хрін протертий - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти.
Надішліть вариться рульку, знімайте пінку, доведіть до кипіння. Потім додайте крильця і овочі. На маленькому вогні варимо години 3, 5.
Готове м'ясо виберіть з каструлі. Бульйон нехай ще раз закипить.
М'ясо подрібнюємо.
Морква ріжемо кільцями.
Викладаємо в формочки морква, потім м'ясо.
Заливаємо бульйоном. Даємо охолонути і в холодильник годинок на 8 відправляємо.
Готовий холодець з курячих крилець подаємо з хренчіком. Смачного!
Готовий холодець з курячих крилець подаємо з хренчіком. Смачного!