Смачний маринад для курячих крилець
(покроковий рецепт з фото)
У любителів запечених крилець є можливість спробувати приготувати їх по-іншому. Використовується рецепт маринаду, що включає в себе каррі, часник і соєвий соус. Виходить дуже смачно.
Дивіться в моєму рецепті, як приготувати смачний маринад для курки. У такій маринад додається досить багато часнику і каррі. Все це робиться на основі соєвого соусу. Підготовка інгредієнтів настільки легка, що займає зовсім небагато часу. Краса цього маринаду і в тому, що переборщити неможливо. Для більш насиченого смаку краще потримати в холодильнику довше. Але якщо часу зовсім немає, то цілком достатньо одного - двох годин, щоб крильця взяли в себе смак всіх компонентів. Чудове блюдо до вечері.
- Курячі крильця - 1 кілограм
- Соєвий соус - 100 грам
- Часник - 15 зубчиків
- Каррі - 2 чайних ложки
1. Помийте крильця і промокніть їх від зайвої вологи. Razrezhьte фаланг. Кінчики відкладіть, вони не знадобляться. Підготуйте часник: очистіть і натріть його на дрібній тертці. Додайте в соєвий соус разом з каррі. Гарненько розмішайте.
2. Крильця складіть в зручну посуд. Залийте маринадом. Крильця тримайте в маринаді не менш однієї години (або залиште в холодильнику на всю ніч). В процесі маринування крильця пару раз переверніть.
3. Викладіть промаринуватися крильця в форму. Запікайте в духовці. Дотримуйтеся вимог температуру 200 градусів. Крильця будуть готові через 45 хвилин. Смачного.