Маринад для крилець барбекю
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 5 хв.
Всім любителям гострих і пікантних смаків хочу запропонувати нескладний, але дуже апетитний варіант, як приготувати маринад для крилець барбекю. Виходить відмінне блюдо, перед яким складно встояти.
Опис приготування:
Цей рецепт приготування маринаду для крилець барбекю можна сміливо назвати варіантом в азіатському стилі. Якщо ви не любите гостре, то виключіть перець, замінивши його невеликою кількістю імбиру, наприклад. Буде не менше пікантно і дуже смачно. Ідеально залишити крила маринуватися на ніч, щоб вони ввібрали в себе всі смаки і аромати.
- Кетчуп - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Коричневий цукор - 1 Ст. Ложка
- Рисовий оцет - 0.5 Ст. Ложки
- Перець чилі - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком (часник, паприка, італійські трави і т.Д.)
1. Для початку вимийте як слід крильця, обсушити їх паперовим рушником. Підготуйте всі інгредієнти для маринаду. Щоб знизити гостроту перцю, видаліть насіння.
2. Очистіть і подрібніть часник, викладіть його на крила разом з усіма спеціями і травами. Як випливає натріть ними курочку з усіх боків. Використовуйте в цьому простий рецепт маринаду для крилець барбекю все, що вам до смаку.
3. Після туди ж додайте всі інші інгредієнти маринаду: соєвий соус, рисовий оцет, цукор, кетчуп і перець чилі. Все як слід перемішайте.
4. Ще один інгредієнт, яким можна сміливо доповнити маринад - це топлене вершкове масло з краплею гострого соусу (в такому випадку шматочки чилі можна не класти).
5. От і все, маринад для крилець барбекю в домашніх умовах готовий. Накрийте ємність кришкою або затягніть харчовою плівкою і відправте в холодильник. Мінімум вони повинні провести там години 4.