Маринад для крилець барбекю
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям гострих і пікантних смаків хочу запропонувати нескладний, але дуже апетитний варіант, як приготувати маринад для крилець барбекю. Виходить відмінне блюдо, перед яким складно встояти.
Цей рецепт приготування маринаду для крилець барбекю можна сміливо назвати варіантом в азіатському стилі. Якщо ви не любите гостре, то виключіть перець, замінивши його невеликою кількістю імбиру, наприклад. Буде не менше пікантно і дуже смачно. Ідеально залишити крила маринуватися на ніч, щоб вони ввібрали в себе всі смаки і аромати.
- Кетчуп - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Коричневий цукор - 1 Ст. Ложка
- Рисовий оцет - 0.5 Ст. Ложки
- Перець чилі - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком (часник, паприка, італійські трави і т.Д.)
1. Для початку вимийте як слід крильця, обсушити їх паперовим рушником. Підготуйте всі інгредієнти для маринаду. Щоб знизити гостроту перцю, видаліть насіння.
2. Очистіть і подрібніть часник, викладіть його на крила разом з усіма спеціями і травами. Як випливає натріть ними курочку з усіх боків. Використовуйте в цьому простий рецепт маринаду для крилець барбекю все, що вам до смаку.
3. Після туди ж додайте всі інші інгредієнти маринаду: соєвий соус, рисовий оцет, цукор, кетчуп і перець чилі. Все як слід перемішайте.
4. Ще один інгредієнт, яким можна сміливо доповнити маринад - це топлене вершкове масло з краплею гострого соусу (в такому випадку шматочки чилі можна не класти).
5. От і все, маринад для крилець барбекю в домашніх умовах готовий. Накрийте ємність кришкою або затягніть харчовою плівкою і відправте в холодильник. Мінімум вони повинні провести там години 4.