Картопляний салат «Баффало»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам смачний салат з картоплі з заправкою на основі майонезу, йогурту і гострого червоного соусу. Подавайте салат теплим з зеленою цибулею.
Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати "картопляний салат "баффало" . Цей салат подається теплим, щедро полийте його заправкою, покладіть гірку зеленої цибулі. Картопля перед варінням дуже добре вимийте з щіткою, щоб зробити його максимально чистим. Відваріть, охолодіть і поріжте разом з шкіркою, адже в ній багато калію. Щоб знизити калорійність салату використовуйте легкий майонез. Хай щастить!
- Картопля - 450 грам
- Майонез - 50 грам
- Грецький йогурт - 2 Ст. Ложки
- Гострий соус - 2-3 Ст. Ложок
- Часниковий порошок - 0, 25 чайних ложки
- Яблучний оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 25 чайних ложки (або за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Зелена цибуля - 4 штуки
1. Підготуйте продукти для салату і заправки. Картопля вимийте ретельно зі щіткою, залийте водою, доведіть до кипіння і варіть до готовності 20-25 хвилин.
2. Приготуйте заправку для салату: змішайте майонез, йогурт, гострий соус, часниковий порошок, яблучний оцет, сіль і перець чорний мелений.
3. Заправка готова.
4. З готового картоплі злийте воду, промийте холодною водою, щоб картопля трохи охолов. Поріжте його шматочками разом з шкіркою.
5. Теплий картопля полийте заправкою.
6. Зверху покладіть гіркою порізану зелену цибулю.
7. Смачного!