Американський картопляний салат
(покроковий рецепт з фото)
Любителям нескладних і недорогих ситних страв хочу порадити дуже цікавий і простий варіант, як приготувати американський картопляний салат. Прекрасне блюдо без зайвого клопоту для всієї родини.
Рецептів картопляного салату існує чимало, адже, крім основного інгредієнта, можна використовувати масу різних добавок: м'ясо, шинку, овочі, гриби і т.Д. Варіантів заправки також існує досить багато. Я хочу поділитися одним з найпростіших рецептів салату з відвареним яйцем. Подавати до столу страву потрібно охолодженим. Воно прекрасно підійде як для обіду або вечері, так і для пікніка на природі, наприклад.
- Картопля - 6-8 штук
- Майонез - 150 грам
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Перець - 1 щіпка
- Яйце - 2 штуки
- Солодкий перець - 0.5 штуки
- Зелень - За смаком
1. Для початку ретельно вимийте картопля під проточною водою.
2. Викладіть його в каструлю і відварити до м'якості в шкірці. Паралельно круто потрібно зварити яйця.
3. Картопля остудіть під холодною водою і добре обсушити. Наріжте невеликими шматочками. Молода картопля можна різати прямо зі шкіркою, старий же краще спочатку очистити.
4. Приготуйте заправку: з'єднайте майонез, оцет і перець. Ретельно перемішайте. Можна за смаком додати трохи гірчиці. Викладіть картоплю в салатник, додайте заправку.
5. Очистіть яйця, наріжте їх кубиками. Додайте в салатник і акуратно перемішайте. Наріжте дрібно солодкий перець, присипте їм салат при подачі. Найкраще відправити салатик в холодильник на півгодинки-годинку, перш ніж ставити його на стіл.