Американський салат зі стейком
(покроковий рецепт з фото)
Американський салат зі стейком це хороша ідея холодного м'ясного блюда. Головне, щоб яловичина вийшла м'якою. Зазвичай я її попередньо вимочую. Овочі та м'ясо - завжди відмінний результат.
Американський салат зі стейком - це блюдо я б рекомендувала для чоловіків. Воно досить гостре, до нього знадобиться чимало пива. У салату "ромайн" використовуються сердцевінкі, а не весь качан. Перець чилі можете використовувати консервований, а можете натерти в блендері, але звісно, беріть не найгостріший перець. Якщо такого не знайдете, то використовуйте червоний болгарський перець з порошком чилі. Соус робіть акуратно, додавайте гостроту потроху. Успіхів і приємного апетиту!
- Стейк - 450 грам
- Салат "ромайн" - 2 штуки
- Авокадо - 1 штука
- Огірок - 2 штуки
- Помідор - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Сік лимона - 3 Ст. Ложки
- Мед - 2 чайних ложки
- Гострий червоний перець - 1 Ст. Ложка (подрібнений)
Підготуйте продукти.
М'ясо порізати на шматочки і обсмажте з кожного боку по три- п'ять хвилин. Викладіть на тарілку, накрийте фольгою. Нехай відпочине.
У миску накришити салат.
Додати помідори.
Огірки і авокадо порізати кубиками. Додати в миску.
З соку на сковорідці зробити заправку з медом перцем і лимонним соком.
М'ясо нарізати тонкими скибочками і додати до овочів, все заправити соусом.