Авокадо у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)
Дивно легкий рецепт, з якого ви дізнаєтеся, як приготувати авокадо у фритюрі. Ніжні скибочки в хрусткою обсмаженої паніровці ... Цю закуску їдять навіть ті, хто не любить авокадо.
Цей дивовижний рецепт приготування авокадо у фритюрі: дуже легкий і дуже швидкий. А авокадо виходить таким смачним, що його їстимуть навіть ті, хто не любить цей фрукт. Хрустка скоринка і ніжний вершковий авокадо всередині - це відмінна закуска до будь-якого застілля.
- Авокадо - 1 штука
- Яйця - 1 штука
- Борошно пшеничне - 3-3, 5 Ст. Ложки(1, 5 - для кляра, без гірки)
- Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
- Паприка мелена - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Крохмаль - 0, 5 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Склянка
В першу чергу ставимо на плиту невелику сковороду з маслом, нехай нагрівається. Авокадо очистимо і разрежем навпіл, винесемо кісточку. Наріжемо половинки авокадо на часточки.
У миску вбиваємо яйце, додамо 2 столові ложки води або молока, мелений чорний перець і щіпку солі. Збиваємо.
А тепер додамо 1, 5 столових ложки борошна і крохмаль, ретельно, щоб не було грудочок, перемішаємо виделкою або вінчиком.
Сухарі краще брати грубого помелу. Змішаємо сухарі з меленою паприкою.
На дошку викладемо решту борошна, змішаємо її з дрібкою солі. З усіх боків обвалюють шматочки авокадо в борошні.
Купаємо шматочок авокадо в клярі з усіх боків.
І обвалюють в сухарях.
Викладаємо в сковорідку з гарячим маслом і обсмажуємо з усіх боків до рум'янцю сухарів.
Викладаємо обсмажені шматочки на паперові серветки, нехай вони вбирають жир.
Подаємо до столу з будь-яким соусом. Смачно!