Курочка фри целиком
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви і пробували курочку в паніровці, то в такій паніровці - точно немає, не пробували! Курка по цьому рецепту виходить дуже-дуже хрусткою зовні і дуже соковитою всередині.
Рекомендую спробувати додати в паніровці сухий часник, прованські трави і паніроврчние сухарі, так корочка у курки вийде ще більш смачною і хрусткою.
- Курка тушка - 1 штука
- Масло рослинне - 400 мілілітрів (для фритюру)
- Бавовна - 4 склянки (або кисле молоко)
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Крупа манна - 1 Склянка
- Заголовок зернових - 1 Склянка
- Лавровий лист - 3 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Перець - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Молоко - 200 мілілітрів
1. Закип'ятіть воду, додайте сіль і лавровий лист. Охолодіть і залийте курку. Поставте в холодильник на 4 годину. Потім воду злийте.
2.Змішайте молоко, paxtu, часник і паприку. Залийте курку і залиште маринуватися 12 годин.
3. Змішайте крупи і борошно.
4. Обваляйте курку в суміші круп і борошна.
5. Обсмажте у фритюрі, потім запечіть в духовці при 180 градусах близько 50 хвилин.
6. Відразу подайте до столу. Смачного!