Рецепт Курочка фри целиком фото

Курочка фри целиком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Птах, Курка, Курча
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви цілком

Якщо ви і пробували курочку в паніровці, то в такій паніровці - точно немає, не пробували! Курка по цьому рецепту виходить дуже-дуже хрусткою зовні і дуже соковитою всередині.

Рекомендую спробувати додати в паніровці сухий часник, прованські трави і паніроврчние сухарі, так корочка у курки вийде ще більш смачною і хрусткою.

  • Курка тушка - 1 штука
  • Масло рослинне - 400 мілілітрів (для фритюру)
  • Бавовна - 4 склянки (або кисле молоко)
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Крупа манна - 1 Склянка
  • Заголовок зернових - 1 Склянка
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Молоко - 200 мілілітрів
курочка фри целиком - фото крок 1
1. Закип'ятіть воду, додайте сіль і лавровий лист. Охолодіть і залийте курку. Поставте в холодильник на 4 годину. Потім воду злийте.
курочка фри целиком - фото крок 2
2.Змішайте молоко, paxtu, часник і паприку. Залийте курку і залиште маринуватися 12 годин.
курочка фри целиком - фото крок 3
3. Змішайте крупи і борошно.
курочка фри целиком - фото крок 4
4. Обваляйте курку в суміші круп і борошна.
курочка фри целиком - фото крок 5
5. Обсмажте у фритюрі, потім запечіть в духовці при 180 градусах близько 50 хвилин.
курочка фри целиком - фото крок 6
6. Відразу подайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти