Курка з сиром «по французьки»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу Вас познайомити з одним з варіантів приготування соковитого, м'якого і смачного курячого філе! Відірватися від такого м'яса просто неможливо! Пригощайтеся!
Курка по-французьки буде доречна, як для святкового, так і для буденного столу. Подайте це м'ясо з смачним гарніром або овочами - всі будуть ситі і задоволені! Як приготувати курку по-французьки дивіться в покроковому рецепті.
- Куряче філе - 600-800 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Майонез - 70 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Масло рослинне - 20 мілілітрів
- Сухарі паніровочні - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Філе розрізати вздовж на частини і трохи відбийте. Посоліть і поперчіть за смаком.
Цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями.
Сир натріть на крупній тертці.
Форму змастіть рослинною олією, присипте сухарями і першим шаром викладіть половину цибулі.
Потім шар м'яса, можна внахлест. Не повинно бути великих проміжків між шматками.
Змастіть майонезом.
Потім знову лук і по краплі майонезу в різних місцях.
Посипаємо сиром і прибираємо в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
Наша курка по-французьки готова!
Смачного!