Рецепт Курка з сиром «по французьки» фото

Курка з сиром «по французьки»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Куряче філе
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , М'ясо по французьки
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу Вас познайомити з одним з варіантів приготування соковитого, м'якого і смачного курячого філе! Відірватися від такого м'яса просто неможливо! Пригощайтеся!

Опис приготування:

Курка по-французьки буде доречна, як для святкового, так і для буденного столу. Подайте це м'ясо з смачним гарніром або овочами - всі будуть ситі і задоволені! Як приготувати курку по-французьки дивіться в покроковому рецепті.

  • Куряче філе - 600-800 грам
  • Сир твердий - 200 грам
  • Майонез - 70 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Масло рослинне - 20 мілілітрів
  • Сухарі паніровочні - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
курка з сиром
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
курка з сиром
Філе розрізати вздовж на частини і трохи відбийте. Посоліть і поперчіть за смаком.
курка з сиром
Цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями.
курка з сиром
Сир натріть на крупній тертці.
курка з сиром
Форму змастіть рослинною олією, присипте сухарями і першим шаром викладіть половину цибулі.
курка з сиром
Потім шар м'яса, можна внахлест. Не повинно бути великих проміжків між шматками.
курка з сиром
Змастіть майонезом.
курка з сиром
Потім знову лук і по краплі майонезу в різних місцях.
курка з сиром
Посипаємо сиром і прибираємо в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
курка з сиром
Наша курка по-французьки готова!
курка з сиром
Смачного!

Схожі рецепти