Курка по-французьки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Курка по-французьки в мультиварці - відмінне святкове блюдо! Курка запікається разом з помідорами і цибулею під хрусткою сирною скоринкою. Блюдо підійде як на вечерю, так і на обід!
Перед вами простий рецепт приготування курки по-французьки в мультиварці. Блюдо прикрасить будь-який святковий стіл, так як курочка виглядає дуже апетитно і красиво. На гарнір можна приготувати пюре, також не зайвим буде зробити салатик зі свіжих овочів. Хай щастить!
- Куряче філе - 4 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Переуц - 0, 5 чайних ложки
- Вода - 4 Ст. Ложки
Куряче філе промиваємо, кладемо на дощечку і гарненько відбиваємо.
Змішайте сіль з перцем. Цією сумішшю натріть куряче філе.
Вливаємо в чашу мультиварки воду, кладемо філе. Зверху викладаємо цибулю, порізану кружальцями. Також на кожне філе викладаємо по 0, 5 ст.Л. Сметани.
Тепер кладемо по три кружечка помідорів на кожне філе.
Виставляємо режим "гасіння" з 30 хвилин. Увага - масло додавати не потрібно! !!
Після звукового сигналу рясно присипаємо філе тертим сиром. Готуємо в тому ж режимі ще 5-7 хвилин.
При подачі на стіл, прикрасьте страву зеленню. Смачного!