Свиняча шийка на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Свиняча шийка на сковороді - витончене блюдо, яке має приємний цитрусовий відтінок. Свинина по даним рецептом виходить м'якою і досить пряної.
Свиняча шийка на сковороді готується досить просто. Ця частина свинини сама м'яка і смачна, тому немає ніякої необхідності готувати її тривалий час. Свиняча шийка на сковороді - це дуже соковите м'ясо, і щоб насолодитися смаком цієї страви в повній мірі, раджу на гарнір подавати тільки свіжу зелень і овочі, гірчицю, а також червоне вино. Успіхів і приємного апетиту!
- Свиняча шийка - 1 кілограм
- Апельсин - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Свіжа зелень - - За смаком (кріп, петрушка)
- Сіль, перець - - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Підготуємо все необхідне для приготування. М'ясо промиваємо та нарізаємо скибочками поперек волокон товщиною 1 см.
У пательні розігріваємо олію і на сильному вогні обсмажуємо м'ясо з двох сторін, щоб утворилася скоринка.
Перевертаємо.
Потім з апельсина знімаємо шкірку і нарізаємо його маленькими шматочками, зелень рубаємо. М'ясо солимо, перчим, перемішуємо. Зверху кладемо апельсини і зелень.
Накриваємо сковорідку і тушкуємо блюдо близько 10 хвилин на повільному вогні.
Потім в сковорідку додаємо ще трохи рубаної зелені і нарізаного часнику, трохи обсмажуємо без кришки і можна подавати до столу. Смачного!