Рецепт Свиняча шийка на сковороді фото

Свиняча шийка на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , М'ясо по французьки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Свиняча шийка на сковороді - витончене блюдо, яке має приємний цитрусовий відтінок. Свинина по даним рецептом виходить м'якою і досить пряної.

Опис приготування:

Свиняча шийка на сковороді готується досить просто. Ця частина свинини сама м'яка і смачна, тому немає ніякої необхідності готувати її тривалий час. Свиняча шийка на сковороді - це дуже соковите м'ясо, і щоб насолодитися смаком цієї страви в повній мірі, раджу на гарнір подавати тільки свіжу зелень і овочі, гірчицю, а також червоне вино. Успіхів і приємного апетиту!

  • Свиняча шийка - 1 кілограм
  • Апельсин - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Свіжа зелень - - За смаком (кріп, петрушка)
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
свиняча шийка на сковороді - фото крок 1
Підготуємо все необхідне для приготування. М'ясо промиваємо та нарізаємо скибочками поперек волокон товщиною 1 см.
свиняча шийка на сковороді - фото крок 2
У пательні розігріваємо олію і на сильному вогні обсмажуємо м'ясо з двох сторін, щоб утворилася скоринка.
свиняча шийка на сковороді - фото крок 3
Перевертаємо.
свиняча шийка на сковороді - фото крок 4
Потім з апельсина знімаємо шкірку і нарізаємо його маленькими шматочками, зелень рубаємо. М'ясо солимо, перчим, перемішуємо. Зверху кладемо апельсини і зелень.
свиняча шийка на сковороді - фото крок 5
Накриваємо сковорідку і тушкуємо блюдо близько 10 хвилин на повільному вогні.
свиняча шийка на сковороді - фото крок 6
Потім в сковорідку додаємо ще трохи рубаної зелені і нарізаного часнику, трохи обсмажуємо без кришки і можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти