Рецепт Свиняча шийка на кістки фото

Свиняча шийка на кістки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Розповім вам, як приготувати свинячу шийку на кістки, смачне і святкове блюдо. Дуже рекомендую приготувати його. Рецепт простий, а результат обов'язково вам сподобається. Ситно, апетитно - ідеально!

Вишукано? що! смачно? дуже! Із задоволенням вам розповім, як приготувати свинячу шийку на кістки. Це смачне, ситне і святкове блюдо. Особливо смачно, як мені здається, подавати його з тушкованою картоплею. Спробуйте, рекомендую всім приготувати!

  • Свиняча шийка - 1 кілограм
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець горошком - 4 штуки
  • Перець духмяний - 6 штук
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Капуста квашена - 900 грам
  • Сіль - За смаком
свиняча шийка на кістки - фото крок 1
1. М'ясо промиємо, зробимо надрізи там, де буде поділ на порції, і рясно натираємо сумішшю з перців, lavrovogo лист і сіль (перець попередньо подрібніть в млинку). Обсмажити на сильному вогні з усіх боків, щоб м'ясо взялося кіркою.
свиняча шийка на кістки - фото крок 2
2. Тепер очистимо м'ясо від залишків спецій, загорніть в папір для випічки і відправимо запікатися на 20 хвилин при 200 градусах.
свиняча шийка на кістки - фото крок 3
3. У мене папір підвищеної щільності. Якщо у вас такої немає, беріть фольгу. Дістанемо м'ясо і в ту ж "упаковку" доповідаємо цибулю, масло і капусту. Далі тушкуємо при 170 градусах ще 10 хвилин.
свиняча шийка на кістки - фото крок 4
4. І ось таку красу отримуємо на виході!

Схожі рецепти