Свиняча шийка на кістки
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як приготувати свинячу шийку на кістки, смачне і святкове блюдо. Дуже рекомендую приготувати його. Рецепт простий, а результат обов'язково вам сподобається. Ситно, апетитно - ідеально!
Вишукано? що! смачно? дуже! Із задоволенням вам розповім, як приготувати свинячу шийку на кістки. Це смачне, ситне і святкове блюдо. Особливо смачно, як мені здається, подавати його з тушкованою картоплею. Спробуйте, рекомендую всім приготувати!
- Свиняча шийка - 1 кілограм
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Перець горошком - 4 штуки
- Перець духмяний - 6 штук
- Лавровий лист - 1 штука
- Капуста квашена - 900 грам
- Сіль - За смаком
1. М'ясо промиємо, зробимо надрізи там, де буде поділ на порції, і рясно натираємо сумішшю з перців, lavrovogo лист і сіль (перець попередньо подрібніть в млинку). Обсмажити на сильному вогні з усіх боків, щоб м'ясо взялося кіркою.
2. Тепер очистимо м'ясо від залишків спецій, загорніть в папір для випічки і відправимо запікатися на 20 хвилин при 200 градусах.
3. У мене папір підвищеної щільності. Якщо у вас такої немає, беріть фольгу. Дістанемо м'ясо і в ту ж "упаковку" доповідаємо цибулю, масло і капусту. Далі тушкуємо при 170 градусах ще 10 хвилин.
4. І ось таку красу отримуємо на виході!