Індичка по-французьки
(покроковий рецепт з фото)
Індичка по-французьки - це дуже смачне, ситне і поживне блюдо. Подавати до столу таку індичку можна на святковий стіл. Індичка по-французьки виходить соковитою і смачною, дуже ароматною.
Таку індичку ми приготуємо відразу з картоплею і грибами, цибулею, помідорами і сиром - вийде повноцінне блюдо. Такий варіант підійде для всіх членів сім'ї. Неодмінно приготуйте індичку, думаю, ви залишитеся задоволені результатом і ще не один раз приготуєте блюдо для себе і рідних.
- Індичка - 300 грам (філе)
- Картопля - 2-3 штук (філе)
- Цибуля - 1 штука
- Печериці - 200 грам
- Крем - 150 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 80 грам
- Помідори - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Сухий часник - За смаком
Підготуйте всі продукти за списком. Прогрійте духовку і встановіть температуру 180 градусів.
Філе індички наріжте смужками, прикрийте харчовою плівкою і відбийте кухонним молотком. Форму для духовки змастіть маслом, викладіть
Індичку, приправити сіллю і перцем, щоб зробити.
Індичку, приправити сіллю і перцем, щоб зробити.
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Викладіть цибулю поверх індички.
Змастіть шар цибулі сметаною.
Картопля очистіть і вимийте, наріжте тонкими пластинами. Викладіть половину картоплі на цибулю.
Змастіть картопля сметаною.
Печериці вимийте і просушіть, наріжте пластинами і розкладіть на картоплю.
Поверх покладіть залишки картоплі.
Помідори сполосніть і наріжте пластинами, укладіть поверх картоплі.
Запечатайте форму фольгою, готуйте 35 хвилин. Після фольгу приберіть, посипте блюдо тертим сиром і запікайте ще 10 хвилин.
Смачного!