Рецепт Баклажани по-французьки в духовці фото

Баклажани по-французьки в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Баклажан
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Смачні соковиті скибочки баклажанів з помідорами і розплавленим сиром - прекрасна закуска для сімейної вечері або обіду. Можна подавати окремо, можна з улюбленим гарніром. Обов'язково приготуйте!

Опис приготування:

Розповім і покажу вам, як приготувати баклажани по-французьки в духовці. Закуска готується швидко і без клопоту! Перед запіканням скибочки баклажанів злегка обсмажують на сковороді в невеликій кількості олії. Якщо цього не зробити, то при запіканні вони залишаться жестковатимі. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Баклажан - 2 штуки (середній)
  • Помідор - 500 грам
  • Сирок Плавлений - 1 штука
  • Сир твердих сортів - 100 грам
  • Часник сушений - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
баклажани по-французьки в духовці - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Овочі помийте прохолодною водою.
баклажани по-французьки в духовці - фото крок 2
Баклажани розрізати уздовж на смужки по 0, 5 см завтовшки, посоліть з двох сторін. У сковороді розігрійте масло і обсмажте скибочки баклажанів з двох сторін по 1 хвилині.
баклажани по-французьки в духовці - фото крок 3
На деко з пергаментом викладайте скибочки баклажанів, гуртки помідорів. Зверху посипте плавленим сирком і сиром, натертими на дрібній тертці. Посипте перцем і сушеним часником.
баклажани по-французьки в духовці - фото крок 4
Запікайте закуску в розігрітій до 180 ° C духовці протягом 20 хвилин.
баклажани по-французьки в духовці - фото крок 5
Подавайте баклажани по-французьки гарячими. Смачного!

Схожі рецепти