Рецепт Картопля по-французьки в духовці фото

Картопля по-французьки в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Картопля , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Запіканка
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У духовці можна приготувати багато чого смачненького. Якщо ви любитель запеченої картоплі, тоді вам обов'язково потрібно спробувати картоплю по-французьки з м'ясом під апетитною сирною скоринкою.

Опис приготування:

Тим, хто любить швидко і смачно готувати, обов'язково потрібно запам'ятати, як приготувати картоплю по-французьки в духовці. Рецепт дуже зручний і практичний, так як не вимагає якихось особливих зусиль і кулінарних умінь. З цією стравою відмінно поєднуються свіжі овочі. Вдалого приготування!

  • Картопля - 1, 5 кілограма
  • М'ясо - 400 грам (свинина)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Майонез - 120 грам
  • Сир твердий - 200 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
картопля по-французьки в духовці - фото крок 1
Картопля промиваємо, очищаємо і кладемо в воду, щоб не потемнів.
картопля по-французьки в духовці - фото крок 2
М'ясо промиваємо під водою, обсушуємо, а потім нарізаємо однаковими кубиками.
картопля по-французьки в духовці - фото крок 3
Подрібнюємо цибулю.
картопля по-французьки в духовці - фото крок 4
Сир натріть на середній терці.
картопля по-французьки в духовці - фото крок 5
Форму для запікання змащуємо маслом. На дно розкладіть м'ясо, слідом кладемо цибулю. Солимо і перчимо до смаку. Картопля наріжте тонкими скибочками і акуратно розкладіть поверх лука. Змастіть картопляний шар майонезом і присипте тертим сиром.
картопля по-французьки в духовці - фото крок 6
Запікайте блюдо в духовці 50 хвилин, температура - 200 градусів.
картопля по-французьки в духовці - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти