Картопля по-французьки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
У духовці можна приготувати багато чого смачненького. Якщо ви любитель запеченої картоплі, тоді вам обов'язково потрібно спробувати картоплю по-французьки з м'ясом під апетитною сирною скоринкою.
Тим, хто любить швидко і смачно готувати, обов'язково потрібно запам'ятати, як приготувати картоплю по-французьки в духовці. Рецепт дуже зручний і практичний, так як не вимагає якихось особливих зусиль і кулінарних умінь. З цією стравою відмінно поєднуються свіжі овочі. Вдалого приготування!
- Картопля - 1, 5 кілограма
- М'ясо - 400 грам (свинина)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Майонез - 120 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Картопля промиваємо, очищаємо і кладемо в воду, щоб не потемнів.
М'ясо промиваємо під водою, обсушуємо, а потім нарізаємо однаковими кубиками.
Подрібнюємо цибулю.
Сир натріть на середній терці.
Форму для запікання змащуємо маслом. На дно розкладіть м'ясо, слідом кладемо цибулю. Солимо і перчимо до смаку. Картопля наріжте тонкими скибочками і акуратно розкладіть поверх лука. Змастіть картопляний шар майонезом і присипте тертим сиром.
Запікайте блюдо в духовці 50 хвилин, температура - 200 градусів.
Смачного!