Рецепт Картопля по-французьки з фаршем фото

Картопля по-французьки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, М'ясо по французьки

Картопля по-французьки з фаршем відмінне блюдо для активних підлітків: маса калорій і дуже смачно! Та й готується елементарно! Фарш може бути будь-який, але краще брати змішаний. І побільше сметанки!

Картопля по-французьки з фаршем може бути виконаний в різних варіантах. Шари можна міняти місцями: вниз м'ясо або зверху цибулю з майонезом. Єдине правило - сир завжди йде верхнім шаром! Іноді сир я не відразу відправляю в духовку, а посипаю сиром картопля по-французьки з фаршем за 15 хвилин до готовності. Запікати картопля по-французьки з фаршем можна 40 хвилин, все залежить від того який консистенції ви любите картопля. Пробуйте і знайдете свій кращий час і температуру для запікання картоплі по-французьки з фаршем! Успіхів і приємного апетиту!

  • Картопля - 1 кілограм
  • М'ясний фарш - 500-600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Сир - 120 грам
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - 1 За смаком
картопля по-французьки з фаршем - фото крок 1
Картоплю помити і почистити.
картопля по-французьки з фаршем - фото крок 2
Картоплю порізати кружальцями і укласти на змащене маслом деко.
картопля по-французьки з фаршем - фото крок 3
Цибулю порізати кільцями.
картопля по-французьки з фаршем - фото крок 4
Приготувати фарш.
картопля по-французьки з фаршем - фото крок 5
На картоплю викласти цибулю, зверху покласти фарш. Кожен сіль посипати сіллю і спеціями.
картопля по-французьки з фаршем - фото крок 6
Шар фаршу рясно змастити майонезом.
картопля по-французьки з фаршем - фото крок 7
Зверху все посипати шаром тертого сиру. Запікати близько години на 180-200 градусах.
картопля по-французьки з фаршем - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти