Картопля по-французьки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Картопля по-французьки з фаршем відмінне блюдо для активних підлітків: маса калорій і дуже смачно! Та й готується елементарно! Фарш може бути будь-який, але краще брати змішаний. І побільше сметанки!
Картопля по-французьки з фаршем може бути виконаний в різних варіантах. Шари можна міняти місцями: вниз м'ясо або зверху цибулю з майонезом. Єдине правило - сир завжди йде верхнім шаром! Іноді сир я не відразу відправляю в духовку, а посипаю сиром картопля по-французьки з фаршем за 15 хвилин до готовності. Запікати картопля по-французьки з фаршем можна 40 хвилин, все залежить від того який консистенції ви любите картопля. Пробуйте і знайдете свій кращий час і температуру для запікання картоплі по-французьки з фаршем! Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 1 кілограм
- М'ясний фарш - 500-600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Сир - 120 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - 1 За смаком
Картоплю помити і почистити.
Картоплю порізати кружальцями і укласти на змащене маслом деко.
Цибулю порізати кільцями.
Приготувати фарш.
На картоплю викласти цибулю, зверху покласти фарш. Кожен сіль посипати сіллю і спеціями.
Шар фаршу рясно змастити майонезом.
Зверху все посипати шаром тертого сиру. Запікати близько години на 180-200 градусах.
Смачного!