М'ясо по-французьки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва хоч і називається французьким, але давно стало звичним російській людині. Так чому б нам його не зварила? Давайте спробуємо зробити м'ясо по-французьки з фаршем. Рецепт - для вас!
Просто, смачно, ситно! Таким повинен бути ідеальний вечерю, Чи не справедливість? Сьогодні я поділюся з вами якраз таким рецептом - я розповім, як приготувати м'ясо по-французьки з фаршем. Ваші домашні будуть задоволені, ви заощадите час, а ваш гаманець не понесе помітної шкоди, адже блюдо це - досить недороге за собівартістю. Цікаво? Тоді читайте рецепт м'яса по-французьки з фаршем з фото!
- Фарш - 400 грам (яловичий або свинячий (можна суміш))
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Сир - 200 грам
- Сіль, зелень, спеції - - За смаком
Очищену картоплю наріжте тонкими кружальцями.
Викладіть картоплю в сковороду, приправити сіллю.
Зверху викладіть шар фаршу, посоліть і додайте улюблені спеції.
Потім викладіть порізану півкільцями цибулю.
Потім засипте ваше блюдо тертим сиром і поставте в духовку. Запікайте 30-40 хвилин при температурі 200 градусів.
Готову страву посипати зеленню, потримайте ще пару хвилин в духовці, розріжте і подавайте. Смачного!