Рецепт М'ясо по-французьки з фаршем фото

М'ясо по-французьки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Святковий обід , Сімейна вечеря
Гарячі страви , М'ясо по французьки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ця страва хоч і називається французьким, але давно стало звичним російській людині. Так чому б нам його не зварила? Давайте спробуємо зробити м'ясо по-французьки з фаршем. Рецепт - для вас!

Опис приготування:

Просто, смачно, ситно! Таким повинен бути ідеальний вечерю, Чи не справедливість? Сьогодні я поділюся з вами якраз таким рецептом - я розповім, як приготувати м'ясо по-французьки з фаршем. Ваші домашні будуть задоволені, ви заощадите час, а ваш гаманець не понесе помітної шкоди, адже блюдо це - досить недороге за собівартістю. Цікаво? Тоді читайте рецепт м'яса по-французьки з фаршем з фото!

  • Фарш - 400 грам (яловичий або свинячий (можна суміш))
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Сир - 200 грам
  • Сіль, зелень, спеції - - За смаком
м'ясо по-французьки з фаршем - фото крок 1
Очищену картоплю наріжте тонкими кружальцями.
м'ясо по-французьки з фаршем - фото крок 2
Викладіть картоплю в сковороду, приправити сіллю.
м'ясо по-французьки з фаршем - фото крок 3
Зверху викладіть шар фаршу, посоліть і додайте улюблені спеції.
м'ясо по-французьки з фаршем - фото крок 4
Потім викладіть порізану півкільцями цибулю.
м'ясо по-французьки з фаршем - фото крок 5
Потім засипте ваше блюдо тертим сиром і поставте в духовку. Запікайте 30-40 хвилин при температурі 200 градусів.
м'ясо по-французьки з фаршем - фото крок 6
Готову страву посипати зеленню, потримайте ще пару хвилин в духовці, розріжте і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти