Рецепт Картопля «по французьки» на пательні фото

Картопля «по французьки» на пательні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, М'ясо по французьки

Ну хто не любить картопля з м'ясом? Класичне поєднання продуктів завжди виграшно. Тому існує маса варіантів, які можуть сподобатися багатьом людям з різними смаками.

Наприклад, якщо ви будете знати, як приготувати картоплю "по-французьки" на пательні, то у вас завжди буде смачна страва на вечерю. Також воно підійде для святкової вечері. Сир відмінно доповнює такі гарячі страви. Деякі ще додають помідори. Але у мене їх не було під рукою.

  • Вершкове масло - 50 грам
  • Свинина для відбивних - 300 грам
  • Майонез - 150 грам
  • Твердий сир - 150 грам
  • Картопля - 7 штук
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
картопля
М'ясо промийте, обсушити і наріжте товщиною в 1 см.
картопля
Кожен шматок добре відбийте молоточком.
картопля
Картопля почистіть і помийте. Наріжте його пластинками в 3 мм.
картопля
Лук почистіть і наріжте півкільцями.
картопля
Тепер зберіть блюдо. Сковороду без ручки змастіть маслом. На її дно покладіть картоплю, не забудьте його посолити.
картопля
Далі розподіліть відбивні. Перець і посоліть їх.
картопля
Потім покладіть шар цибулі і картопля. Не забудьте все посолити.
картопля
Змастіть картопля майонезом. Розігрійте духовку до 180 градусів.
картопля
Запікайте блюдо протягом 40 хвилин. Але потім не вимикайте духовку.
картопля
Потім натріть сир. Додайте його до гарячого (посипте зверху), і готуйте ще 5-10 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти